Oby z wyjazdem sie udalo

A co do lekarza i badania na fotelu, poprzednia ciaze nie bylam badana i przezylam takze po co teraz tam zagladac

Edulita to tylko sie cieszyc ze corcia taka zaradna

Myśmy nie tak dawno jeździli często pod namioty więc będzie ok. Ja z spaniem na razie nie mam problemów.Tylko ciekawa jestem jak mała zareaguje bo w nocy tam ciszy nie będzie .w namiocie to ja bym pewnie nie dala rady![]()
Pieluszek ja używałam wielorazowych i teraz tez tak będzie .Jednak do szpitala musiałam mieć pampersy.Teraz kupuję na noc dla małej i Dada z Biedronki lub z Rossmanna są super i nie warto jak dla mnie przepłacać.Tym bardziej że często się je zmienia.jakie polecacie pieluchy, kosmetyki i proszek.
Edulita a dla synka planujesz jakąś specjalną butelkę? polecanie poduszkę klin, czy na początku bez poduszki?
Ojjj ale bym zjadła. Uwielbiam cukinię.Ja właśnie leczo jadłam
Ja w tym pudełku z ulotkami gazetami co dają w szpitalu miałam próbkę sudocremu .Więc na początek nie kupowałabym bo każde dziecko inne i nie każdemu to samo pomaga a szkoda pieniążków wydawać.CO do Sudokremu jakoś przekonania nie miałam i duży słoik się zmarnował
U mnie mówili że najlepsze od dawna było i jest szare mydło.Ja tylko to stosowałam.Zresztą nigdy nie kupuje płynów do higieny intymnej.plyny do higieny dla mamy po porodzie![]()
Ale przed karmieniem dziecka piersią musisz umyć sutki z tego kremu.Masc Bephanten na smarowanie sutkow
Mnie powiedziała położna środowiskowa i w szpitalu że oliwka zatyka nie polecają jej używać. Ja niczym nie smarowałam.Tak mi kazali ,chyba ze coś by się działo.po kąpieli już nie używałam oliwki
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość