dziekuje za komplementy co do mojej "wymarzonej" kuchni. (dlatego "" bo kilka rzeczy mialo byc inaczej) ale ogolnie spelnia moje oczekiwania.
Motylku - najpierw zrobila kontury olowkiem. a na scianie najlepiej malowac akrylowymi farbami. ja kupilam za duzo tych farb. wejdz sobie na stronke
www.szabloneria.pl tam jest cos na ten temat. oczywiscie wzory na scianach sciagniete z tej stronki. tylko tam sa szablony. a na taki jak mam w salonie musialabym zaplacic 400zl. a siostra bambusy malowala moze 2-3 godzinki (juz na czysto) a to w salonie dluzej bo kilka kolorow i musialo schnac itd...
JustynaGabi - pewnie srodki czystosci widzialas z lidla

tesciowa mi tak polecila (ma fiolka na punkie dobrych srodkow czystosci) i rzeczywiscie jestem z nich baaaardzo zadowolona!!! dzis mi powiedziala ze kawa rozpuszczalan jest rewelacyjna - a ona kawoszka wiec pewnie nie oszukuje. i sok pomaranczowy w butelce jest super!!!
Wiola - a co ty taki brak humorku??

Moj Olik czasem przypomina Twojego Filipka

tylko Oli ma blekitne oczka.
a ja tez antytalencie do rysowania. ale jak zobaczylam jak moja siostra robi to tak szybko szybko to
Oliwek ssie kciuka i jakos zbytnio nie przeszkadza mi to. Moja siostra ssala kciuka i ma zgryz rewelacyjny - a ssala dosc dlugo. ja nie ssalam i nosilam aparat. moze i wplywa na zgryz, ale czy smoczek nie wplywa...??? nie wiem. kwestia "wierzen".
zreszta tak jak o sciaganiu skorki z siusiaczka i innych rzeczy wszystko ma swoich zwolennikow i przeciwnikow.
Blumek -

dla Majki
[ Dodano: 2009-03-23, 23:14 ]
tu troszke ciemne te bambusy ale juz wycieniowane
a tu bez wycieniowania jeszcze ale zdjeice jasniejsze
a to wstep
a to pozniej