kasia ale kaszki manne na mleku modyfikowanym i kaszki mleczno-pszenno tak samo sie szybko robi jak ryzowe. Nasypuje do wody i juz.chociaż łatwo sie je robi i miałam z głowy kolacje
jeśli nie śmierdzi w mieszkaniu farbą to dzis tam śpimy pierwszy raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lucy leniuchuj ile sie da. Ja tez niezle na leniuchowalam sie w ciazy a teraz nie mam chwili dla siebie.,ale dzis obiecuje sobie,ze koniec z lenistwem w ciagu dnia
dziękuję
Fitney i jakoś nikt nie uciekł ani nikt się nie wystraszył po twoim avatarku![]()
i ładna z ciebie mamusia
![]()
A ja kochane karmię już tylko sztucznym mlekiem, bo moje to nawet juz prawie zanikłoa poza tym biorę żelazo, a ono powoduje zatwardzenie i położna mi powiedziała, ze lepiej bym odstawiła na czas jego brania karmienie piersią... co do kupkowych problemów to dzisiaj połozna stwierdziła, że Viki robi normalne kupki, więc to nie sa zaparcia i że raczej to nie jest kolka... swtiwerdziła, ze po prostu brzusio Viki jest jeszcze niedojrzały i nie umie sobie poradzić z trawieniem, ale z kazdym dniem powinno być lepiej...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość