podziękuj Patryczkowi za betonMoj Patryk dzisiaj gdy wyjęłam go z wózka od razu chciał raczkować po betonie.

a tak dobrze to ja nie mam![]()
![]()
tyle śpi bez pobudki...ja tez tak chce....

apetyt rośnie w miarę jedzenia- daj spokoj,on juz i tak duzo robi![]()

podziękuj Patryczkowi za betonMoj Patryk dzisiaj gdy wyjęłam go z wózka od razu chciał raczkować po betonie.
a tak dobrze to ja nie mam![]()
![]()
tyle śpi bez pobudki...ja tez tak chce....
apetyt rośnie w miarę jedzenia- daj spokoj,on juz i tak duzo robi![]()
hehehehe...pomysłowe dzieciaczkiPiotrek w sobotę wymyślił sobie raczkowanie po błocie![]()
dostaje mleko przed 20, z reguły wtedy też zasypia i budzi się ok.6.30-7.00, wtedy wyrodna matka wrzuca mu kilka zabawek do łóżeczka i jednym okiem zasypiam dalej do 7.30
chodziło mi o sen a nie o jedzenie...Nie chcę się chwalić dzwoneczku ale Cezary też wytrzymuje po 1 h bez jedzenia. Coprawda dzisiaj musiałam go o 18.30wybudzić z drugiej drzemki i poszedł spać dopiero o 21 ale ogólnie to od 20 do 8-9 rano jest bez jedzenia, ewentualnie jakaś herbatka.
a to Cię znów zadziwię- Piotrek ma też 1 czasem dwie drzemki ALE po max 15-20min. jedna ok.10, druga ok.14. czasem wytrzyma dłużej i zasypia dopiero o 12, wtedy śpi dłużej, czasem nawet godzinkęPatryk ma jedną czasem dwie drzemki...
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość