Czesc dziewczynki! Pewno sobie pomyslicie ze zapomnialam o zdjeciach, ale nie ma mowy
Po prostu od wczorajszego wieczora do teraz nie moglam wejsc na TT, nie mam pojecia czemu, ciagle mi jakis blad wyskakiwal, ale juz jestem i wklejam zdjecia :)
Lozeczko przystrojone specjalnie dla was do zdjecia, mam jeszcze baldachim :) No i na przewijaku jest mnostwo pudeleczek a nie sam przewijak, bo nie chcialam go jeszcze rozkladac. Jak przyniose z piwnicy to wkleje Wam jeszcze zdjecia wozka i fotelika!
Ewasiek dbaj o siebie Skarbie, jak tak sie wlasnie ostatnio zastanawialam co sie z Toba dzieje! Odpoczywaj i trzymaj Bobaska w brzuszku jak najdluzej!
[ Dodano: 2007-08-16, 16:39 ]Tak sie zastanawiam dlaczego na zdjeciach wyszlo ze mam zolte sciany, jak w rzeczywistosci sa zielone
Mamo Zuzi nie dziwie sie wcale ze rozbolala Cie glowa... Kurde w sumie o co chodzi temu Twojemu eks??
Eve wygladalas super, sukieneczka bombowa!!
A ja wczoraj mialam dziwna rozmowe z Krzyskiem, zapytal sie czy dam mu pieniadze z becikowego zeby mogl zainwestowac w firme... Kurde, porabalo go czy jak?? Ja wiem ze inwestycje sa wazne, szczegolnie nie poczatku dzialalnosci, ale zeby inwestowac w to pieniazki naszego Dziecka?? Mamy jeszcze troszke dlugow i ja najpierw z tym wolalabym sie uporac, a on moze inwestowac powoli a nie tak wszystko od razu... Kurde ja nie rozumiem facetow! I jeszcze sie zdziwil jak mu powiedzialam, ze chyba sni! A teraz ja jak to zwykla ja, zastanawiam sie czy mialam racje...
[ Dodano: 2007-08-16, 17:05 ]No i zapomnialam, ze bylam dzis u lekarza. Przez cala ciaze mam infekcje drog moczowych, ale nic z tym nie robia
Nie wspominajac juz o czyms innym... Kolejna wizyta, jezli sie do tego czasu nie rozpakuje za miesiac, a myslalam, ze teraz bedzie czesciej! 10 kilo na plusie, nikt nie sprawdza jak Maluch jest ulozony, co to kurde za kraj?? Na dodatek dzwonilam do szpitala, bo myslalam, ze mozna sie umowic i przyjsc obejrzec jak wygladaja sale, zapytac sie o niektore rzeczy a okazuje sie ze nie mozna! Ale jestem wsciekla
Nie ma szans nastepny Bobas przyjdzie na swiat w Polsce, bo ja tu z sluzba zdrowia mam zdecydowanie za duzo stresu... Albo w Szwecji :) Juz nie wspomne o tym ze dzis w laboratorium zgubili moje siki, i chciali mnie po 5 minutach jeszcze raz wyslac do kibla, porabani... A lekarzowi powiedzialam, ze do mnie nie zadzwonil, a on stwierdzil, ze mu pielegniarka nie przekazala wiadomosci, super... Wydfaje co miesiac 250 zlotych a oni mnie tak traktuja, juz nie dam sie wrobic w porod w Norwegii!
Ale sie rozpisalam i wyzalilam, ale co tam, tak mnie wkurwi....