Justyna no z tym Astonem Martinem to już wogóle nie moja klasa cenowa i nie na polskie drogi ale autko fajne
Marta- A3 bardzo fajne autko, nie obraziłabym sie jak by mi mąż kupił, ale auto to ja chyba zmienie w nastepnym stuleciu, bo szykuje się remont drugiej strony a i rozglądamy się za działką a potem budowa domu, tak że nastepne 10 lat wiem na co pójdzie nadwyżka moich pieniążków.
ANita- co do ciśnienia, to co rozumiesz przez niskie i czy ono się utrzymuje cały dzień, czy tylko okresowo. Najprościej podnieść ciśnienie trwale jest wypełnić łożysko naczyniowe- czytaj dużo pić do 2-3l dziennnie oraz zwiekszyć podaż soli w diecie. Leków obkurczajacych naczynia obwodowe nie polecem bo mogą powodowac bóle głowy.
Ja dziś wróciłam wcześniej bo miałam tylko jedno nowe przyjęcie na oddział, posiedziałam troszke w poradni Patologiii Ciąży i poszłam. A w domku niespodzianka bo Nania napiekła mi całą miske jabłek w cieście- więc nie muszę gotować obiadku

Jeszcze ich nie ma, pewnie z Tosią gdzieś spacerują, więc korzystam z chwilki wolności.
Wczoraj normalnie prawie się popłakałam bo usypiałam Tośke 2h. Nie za bardzo wiem co z nią zrobić, bo jak jej nie położe w ciągu dnia to jest marudna i ciegle przy mnie, a jak ją położe to potem jest koszmar z usypianiem. Mogłaby w końcu pożadna wkiosna przyjść to wychodziłabym z nią popołudniu drugi raz na pole,żeby się mogła wybiegać.
[ Dodano: 2009-03-17, 13:28 ]
Ela- masz dobre podejście z ta policja, ja bym zrobiła tak samo. Jak ktos sie decyduje na mieszkanie w bloku to musi sie liczyć też z innymi, a jak nie to wynocha.
A co do mężów wyjazdowych to nie zazdroszcze takiego trybu życia, pewnie gdybym musiała to bym dała rade, ale ponieważ Marek miał kiedys taką opcje pracy to mu powiedziałam,że mnie życie na odległość nie satysfakcjonuje. Udało się mu znaleźć fajną prace na miejscu,