to prawda ale musze jakos wytrzymac chociaz niekiedy mowię rzucam wszystko i ide gdzie popadnie ale tylko mowiemagda75, och z dwoma urwisami nie masz lekko

babski wieczór,spała u mnie
 babski wieczór,spała u mnie   gadałyśmy do 2
 gadałyśmy do 2  
  a w nagrode dałam mu cukierka i powiedziałam że jak będzie robił kupę do nocnika to dostanie nagrode(postanowiłam spróbować nauczyć go wołania tej kupy szantażykiem
 a w nagrode dałam mu cukierka i powiedziałam że jak będzie robił kupę do nocnika to dostanie nagrode(postanowiłam spróbować nauczyć go wołania tej kupy szantażykiem   i wiecie co pod wieczór zajrzelismy do dziadków i Kacper tam zawołal kupę na nocnik,zrobił i zażądał nagrody hyhy
 i wiecie co pod wieczór zajrzelismy do dziadków i Kacper tam zawołal kupę na nocnik,zrobił i zażądał nagrody hyhy   cwaniak,jak szybko sie nauczył,ciekawe jak dalej bedzie
 cwaniak,jak szybko sie nauczył,ciekawe jak dalej bedzie   
   oby działało
 oby działało  

a od jutra ma byc deszczowo,szlag wiadomo weekend to sie spierniczy pogoda
 a od jutra ma byc deszczowo,szlag wiadomo weekend to sie spierniczy pogoda  

Nie chciał wyjść z wody, pluskał się, piszczał z radości :lol: Wszedł do wody dwa razy po kilka minut - na więcej mu nie pozwoliłam bo bałam się, że się przeziębi czy cuś :oops: Poszłam za ciosem i wieczorem wsadziliśmy do wanny w łazience jego dmuchany basenik i ... wykąpał się bez problemu - w końcu
 Nie chciał wyjść z wody, pluskał się, piszczał z radości :lol: Wszedł do wody dwa razy po kilka minut - na więcej mu nie pozwoliłam bo bałam się, że się przeziębi czy cuś :oops: Poszłam za ciosem i wieczorem wsadziliśmy do wanny w łazience jego dmuchany basenik i ... wykąpał się bez problemu - w końcu 

raz na działce mial wpadke jak zaczał chlapać sie w zimnej wodzie to sie zlał,a tak wołał cały czas
 raz na działce mial wpadke jak zaczał chlapać sie w zimnej wodzie to sie zlał,a tak wołał cały czas  i po drodze też
 i po drodze też   ale sie ciesze
 ale sie ciesze  jednak kupe zrobił w majtki na działce,ciekawe czy w domu zawoła kupę
 jednak kupe zrobił w majtki na działce,ciekawe czy w domu zawoła kupę  

mam nadzieje że tak juz zostanie,jeszcze ta kupa i bedzie fajnie
 mam nadzieje że tak juz zostanie,jeszcze ta kupa i bedzie fajnie 
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość