kochana ale ja nie bede miała monitoringu czy wogóle zadziała na mnie CLO boje sie ,ze bede miala pecherzyki,ale bdzie ich duzo i zajde w ciąze mnoga bo tak czesto podobno kobiety po tym leku zachodzą zreszta dokładnie nie wiem od którego cyklu zaczac sie przytulac bo lekarz mi nie powiedział miedzy 11 a 15 moze?ale ja miałam dokładnie taką samą kurację
czyli skad bede wiedziała,ze CLO na mnie podziała ? jak nie bede miała monitoringu? a jak bedzie pecherzyk i nie peknie to porobia sie torbiele i co wtedy?i jak zaczne brac CLO w 4 dc i skoncze w 8 to kiedy zaczac sie przytulac?ale ja miałam monitoring w cyklu poprzedzajacym zażywanie Clo,wtedy wyszło,że nie mam owulacji. Znaczy jakieś tam pęcherzyki pojawiały się,ale nie rosły i nie pękały
W cyklu z Clo monitoringu już nie miałam,poszłam do gin,jak zobaczyłam II kreski na teście
jak zrobisz test i zobaczysz na nim II kreski A tak na serio,to oczywiste jest,ze najlepiej robic monitoring przy Clo,bo wtedy wiesz,co sie dzieje. Ale z reguły mało który lekarz robi USG podczas takiej kuracji No chyba,że prywatnie zażądaszczyli skad bede wiedziała,ze CLO na mnie podziała ?
nie jestem pewna,ale po to się chyba bierze m.in luteinę,żeby się nic złego nie podziałoa jak bedzie pecherzyk i nie peknie to porobia sie torbiele i co wtedy?
chyba najlepiej spontanicznie, nie liczyć,kiedy może byc owulacja itp,nie nastawiać się,tylko iść na żywiołi jak zaczne brac CLO w 4 dc i skoncze w 8 to kiedy zaczac sie przytulac?
Małgosiu mój lekarz zajmuje sie bezpłodnoscia u kobiet więc mam nadzieje,ze zna się na rzeczy po samych moich objawach stwierdził brak progesteronu ja mu ufam,a czy miał racje czy ma to sie okażeTo pewnie jakiś wszechwiedzący
i wtedy padne z wrazenia bo nie wierze ,ze mi sie uda czas pokazejak zrobisz test i zobaczysz na nim II kreski
czekam jeszcze dwa dni i koncze kuracje wywoływania @ zobaczymy czy przyjdzie,ale juz tak jestem podpuchnieta,ze szokchyba najlepiej spontanicznie, nie liczyć,kiedy może byc owulacja itp,nie nastawiać się,tylko iść na żywioł
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość