Anitko super że maluszkowi chumorek się poprawił, bo to najgorsze co może być.
A ja zosiaka uśpiłam bo biedaczka się męczyła, mamy obecnie 39 st. i wszyscy czujemy się fatalnie, najgorzej ze ma padać deszcz i temperatura nie spada, kicha !!!

Lenka na początku spała 5 godzin w swoim łóżeczku, potem o 2 budziła się na papu i spała z nami, potem już spała długo wiec nie musiałam jej brać do łóżeczka. A od półtora tygodnia spi sama w pokoiku, a duzy pokoj ma niezliczona ilosc funkcjiTosia spi w swoim łóżeczku prawie od początku, ale łóżeczko jest u nas w pokoju, bo niestety mamy tylko dwa, a ten drugi to salono-jadalnio-kuchnia. Ja bym tam wolała,żeby miała sój pokój, bo ona w nocy sobie pojękuje, a ja wstaje popatrzeć a jak nie wstane to i tak za chwile zasypia spowrotem, a ja nie wyspana chodze
![]()
Ale u nas w łózku to bym się bała z nia spać bo ona się tak wierci przez sen,że spadłaby na bank z łózka, zreszta wtedy to bym się już wogólnie nie wyspała
Kod: Zaznacz cały
Pruedence to niezłą masz opinie o sobie, przecież tyle się uczysz i zdobywasz doświadczenia !!!
Kod: Zaznacz cały
A ja zapomniałam się pochwalić zosia o ponad tygodnia śpi całe noce sama w łóżeczku od 21 do 5 rano hura !!!!!!!!!!!!
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość