wiecie naszła mnie wczoraj ogromna ochota na torta,upiekłam szybko biszkopt i dziś dokończylam moją robote,wiecie co wygląda lepiej niż w cukierni-mam nadzieje że też tak smakuje

No to meza masz super!Moj mnie ciagle strofuje ze panikujeale tylko wyniki,bo tu ginekologa to sie widzi tylko w wyjątkowych sytuacjach ,normalnie ciążą zajmuje sie lekarz rodzinny,który robi badania typu krew,ciśnienie,mocz itp.
Strasznie Ci zazdroszcze ze umiesz zrobic torta,ja niestety jestem noga w pieczeniuwiecie naszła mnie wczoraj ogromna ochota na torta,upiekłam szybko biszkopt i dziś dokończylam moją robote,wiecie co wygląda lepiej niż w cukierni-mam nadzieje że też tak smakuje
oj pochrupałabym tego torcikanaszła mnie wczoraj ogromna ochota na torta,upiekłam szybko biszkopt i dziś dokończylam moją robote,wiecie co wygląda lepiej niż w cukierni-mam nadzieje że też tak smakuje ,dobra spadam kończyć obiadek,pozdrawiam
Nonajważniejsze że Igosław zdrowy i szczęsliwy
Ja tez tak mialam,zreszta Arur tez ,musielismy wymienic,nie bylo wyjscia!Ale gdybys kiedys chciala wrocac do Polski, ono bedzie czekalo na Ciebie w urzedzie komunikacji,wtedy zdajesz angielskie i odbierasz polskie.a ja nie chce wymieniac-no nic zobaczymy co mi tam w ten poniedzialek powiedza
no nie dam rady tak czy siak wymienic do poniedzialkuWlasnie mi Artur mowi,ze najlepiej gdybys zdazyla wymienic prawko przed sprawa,to unikniesz kosztow sadowych.Nie wiem jak dlugo sie teraz cczeka na angielskie prawko,ja czekalam tydzie ale mnie ta przyjemnosc spotkala 4 lata temu wiec moze sie cos zmienilo
Martus ,tylko 11 punktow,przy 12 zabieraja,ale najgorsze jest to ze sie to 3 lata nie kasujeMiszkaa normalnie na tym wymienionym prawku to ile punktow na jaki czas mozna miec????
Nie chce Cie martwic ale nie skladalabym falszywych zeznan w tym sadzie kochana,oni to sobie moga sprawdzic czy Ty tutaj mieszkasz czy nie.Uwazaj z tymno nie dam rady tak czy siak wymienic do poniedzialku a ja sobie wymyslilam ze nie moge wymienic bo ja tutaj czasem do meza przyjezdzam a generalnie w PL siedze ale nie wiem czy ten kit przejdzie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość