o poscieli pamietamwłaśnie zdałam sobie sprawę z tego że do wózka trzeba dokupić materacyk i też jakąś poduszeczkę i kołderkę nie??
ale o materacyku nie pomyslalam

ciekawe czy do kazdego wozka trzeba osobno dokupic

Niby plaowałam urlop tydzień czasu ale chyba dojrzewam do zwolnienia. Może z miesiąc jakbym posiedziała to coś mi się polepszy???lilo, a moze tak zwolnienie na jakis tydzien
no właśnie bo mi się wydaje, że bratowa moja też sobie radziła bez...więc może nie warto, zwłaszcza że kilka razy z nim wyjdę na spacer, na wizytę itp i zaraz będzie marzec i zrobi się cieplej...to cieplejsze ubranko i kocyk wystarczy...może...Ja nie miałam materaca, pod malucha wkładałam kocyk. Poduszki też nie miałam ogólnie mówią że lepiej żeby na początku dziecko leżało na płasko. Przykrywałam też kocykiem, a jak była zima miałam taki śpiworek jeszcze i na to kocyk
Ale co kto woli
też tak myślałam, do czasu... najbardziej dbaj o siebie lilo, swoje zdrowie, samopoczucie, co może być ważniejszego...Ale ja głupia zamiast iść to myślę... Właśnie jeden kolega przyniósł zwolnienie lekarskie, jedna sprawa się też zawaliła no i ja głupia żałuję się firmy Nie wiem czemu ja w ogóle się tym przejmuję??????
wcale ci sie nie dziwiezasiedziałam się na allegro...dostaje świra, tyle tu piękności dla maluchów
właśnie zostało mi 120 dni
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość