AGA No wiec własnie chyba mialas 100%racje z tym brakiem alkoholu we krwi hahahahah bo dzis sie obudziłam bez bólu głoy juz i jak nowo narodzona hi hi hi.
Chyba poprostu dało mi sie wczoraj we znaki ogólne przemeczenie i wyczerpanie akumulatorkow hi hi po 4 dniach browarkowania i łazęgowania padły mi akumulatorki ale połozyłam sie wczoraj o 22.00 spac, rozpusciłam sobie polopirynke S wypocilam i dzis zdrowa rybka jestem jupi :)
No wiec jak widze czesto na fotkach jestesmy faktycznie z browarami i razem hahahahha zeby tylko ine laski nie pomyslały ze my wiecie tak na codzien hi hi hi nie nie bez przesady ;)
FILMKI WALKA O WOZEK No i znow sie poryczałam ze smiechu tu przed chwilka ale jaja normalnie z tym wozkiem hi hi hi,
AMELCIA Z LEKKA ROZLOZONA No wybrałam sie dzis z nią do lekarki bo w nocy kaszel jej sie nasilił do tego dalej taki wodnisty katarek ii co niestety zeszło troche jej na oskrzela kurcze ten katar. Ale sie tego spodziewac mogłam bo przeciez od ponad 2 tygodni jej taka mega woda z noska leciala ze coz. Niestety teraz pora dla alegikow najgorsza i jeden Bog wie kiedy objawy jej sie zmiejszą poki co niestety dostała antybiotyk co by jeszcze gorzej na plucka nie zeszło,ma mucosolvan wykrztusny i oklepywanko i znow wzewne leki
(((
Mam tylko nadzieje ze na tym sie zatrzyma i nie pogorszy w piątek do lekarki na kontrole mamy isc oby było lepiej
KATELJDKA ale sliczne fotki powklejałas dzieci i z rodzicami hi hi,nawet nie wiedzialam ze takie porobiłas Amelce z tatą i w ogole przepiekne wszystkie:))))
No a co do wychowywania Bartuska to ja tam nie mam do ciebie zadnych zastrzezen własnie dobrze ze po swojemu go chowasz jak kazda z nas wiec nie mam zamiaru ci udzielac zadnych rad bo ty najlepiej wiesz co dla niego dla was dore.
Poluzowac mu to chodzilo mi o to hm jak mam ci to napisac nie da sie tak w słowa tego ubrac konkretnie no zeby pusic go odbrobinke samopasem hi hi hi wiem bo czytałam tu jak własnie napisałas ze nie umiesz tak ale wiesz to nie pisze do ciebie ze mysle ze zle robisz bedąc ciagle blisko niego tylko zebys ty sobie samej ulzyła jak to tez inne laski napisały czy Aga np.
Zeby tobie było lzej bo faktycznie masz co wokół niego biegac bo ruchliwy jest jak piernik hi hi hi. No wiec o to mi chodzilo zebys wiecej dla siebie miala z zycia bo ty super babeczka jeses ale zebys sie przy nim nie zajechała i miala moze jeszcze chec na rodzenstwo kiedys dla barcika hi hi hi ;)
Bo mam takie kolezanki co mega sie poswiecały dla dziecka i juz zero mysli o kolejnym bo sie poprostu zmarnowały laski i tego własnie tobie nie zycze wiesz :))))kochana
A spioszki hm to faktycznie nic złego ja tez jestem spioch a co ty myslisz ze nie, nie cierpie wstawac o 7.00 bleeee tak 8.00 to oki hi hi hi. Tylko tak dziewczyny napisały ze w sumie jeden dzien sie widzialysmy i na drugi razem jeszcze sie spotkałysmy o tej 9.30 jakos chyba ale was zabraklo
(( a to przeciez nasze spotkanko bylo ale to nic następnym razem juz wam nie pozwolimy tyle spac chociaz na spotkanku hi hi hi a w domku to se spijcie do woli,nieraz tez bym z checia pokimala do 10.00 hi hi,kazdy sobie zyje jak mu wygodnie i tak juz jest i bedzie i juz chyba nie ma sensu sie nad tym rozwodzic ;)
I tak jestescie super rodzinką, Bartus swietny,mezulka masz tez w porządalku a na tego dowod ju ja wam pokaze co Łukasz wyczynial hi hi hi ;)
KAROLAS Z ANIA0807
Kurcze reszte fotek bede musiala załaczyc wieczorkiem bo Melcia mi sie obudzila trza jej dac obiadek no i cos sie nie cchca wgrywac foty na imageshacu hm
,reszta wieczorkiem ;)