No ja w sumie niewiele więcej bo 400 zł + położna
Ja też nie wiedziałam jak zacząć. Oczywiście zamówiłam oddziałową, która z resztą prowadziła szkołę rodzenia i w sumie tak wyszło, że po zajęciach kilka osób ustawiło się do niej w kolejkę niby w różnych sprawach a w końcu okazało się że wszyscy w jednej i chłopak przed nami nas wyręczył bo zapytał.

Z tymże to jest kobieta, która kocha to co robi i pieniądze nie są dla niej najważniejsze. Powiedziała, że można jej zapłacić ile sę uważa i na ie nas stać, ona nie ma cennika, a jak kogoś nie stać to nie trzeba jej płacić. Więc zobaczę jak przebiegnie poród, która będzie godzina, czy będzie musiała specjalnie przyjechać do szpitala np. o 2 w nocy i ile godzin to potrwa. Wiem, że w tym samym szpitalu inna położna bierze 450 a w Warszawie np. 1500 jest w stałym cenniku u Św. Zofii. Dla mnie to okropnie dużo. Nie wiem jak będziemy z kasą stali. Tak myślę, że wcześniej przygotuję paczkę z kosmetykami (bo handluję avonem) i do niej się kasę dołoży ale niezbyt wygórowaną kwotę. Ja to bym najchętniej z 200 zł dała, no ale zobaczymy jeszcze.
[ Dodano: 2007-09-14, 22:54 ]
Spytaj po prostu ile masz pieniędzy przygotować no i jaką formę płatności sobie życzy, bo u nas na przykład za szpital to tylko przelewem.
[ Dodano: 2007-09-15, 09:20 ]
Dzień dobry wszystkim

Wstawajcie luniuszki, pobudka!!!
Za chwilę jadę z mężem na ostatnie zakupy dla Kubusia: pieluchy, rożki czapeczki, rajstopki itp. Opowiem Wam jak wrócę co kupiłam. Może troszkę poszaleję

chociaż ciężko szaleć jak się już prawie wszystko ma

Trzymajcie się do zobaczenia po południu!