Moją córcię wyprowadzam na busa o 7.30 i wracam do domu i śpięa córcia daje Ci spać w dzień?

Jutro za to jade do malej na jasełka

Tacy rodzice to prawdziwy skarbMoją córcię wyprowadzam na busa o 7.30 i wracam do domu i śpię , a potem moja mama lub tata ją odbierają i do mnie przywożą, a dziś akurat mała została u moich rodziców na noc, i cały dzień sobie kimałam
szczęściaraMoją córcię wyprowadzam na busa o 7.30 i wracam do domu i śpię
u nas coś nie słychać o bonach w tym rokuDzisiaj po pracy jadę na firmową wigilię, przed chwilą bony na święta odebrałam i już tak świątecznie się w firmie robi
No nie takich zeby im dziecko powierzycb@sia, a znajomych jakiś nie macie??
No fajnie jak firma ma takie dodatkowe bonusy (u meza w firmie tez maja byc jakies dodatki, ale uznaniowe dla najlepszych, no i pewnie dowiemy sie przy wyplacie czy cos dostalprzed chwilą bony na święta odebrałam
buzok to pamietaj, ze lepiej sie spoznic niz zaliczyc fikolka. Idz ostroznie, bo z nasza gracja teraz roznieślisko okropnie, a ja mam takie śliskie buty, aż się boję
ja też tak mam że lubię kupować i dostawać praktyczne prezenty. Mój mąż miał imieniny w ub. tygodniu i zażyczyliśmy sobie wspólny prezent patelnie z tefalabo co potrzeba wszystko ma, a nie lubie niepotrzebnych rzeczy kupowac
no to powolutku trza dreptać jak gejsza i trzymaj się córciślisko okropnie, a ja mam takie śliskie buty
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Majestic-12 [Bot] i 1 gość