cześć dziewczyny
wracam na forum
czuję się już na siłach , więc i będę częściej pisać
wiedzę mam trochę do nadrobienia , może mi się uda doczytać nim Nell wstanie
no i stawiam

za wczorajsze 2 mc Nell
[ Dodano: 2011-04-04, 18:28 ]
dziękuję wam wszystkim za ciepłe mi mile słowa
na razie tylko tyle udało mi się doczytać
co do szczepionek to u nas są za darmo więc też nie muszę płacić za nie
co do @ to ja nie wiem czy już miałam czy nie bo po porodzie krwawiłam niecałe 2tyg, potem cisza i znowu zaczęłam krwawić tak w 6 tygodniu , ale nie wiem czy to @ była przekonamy się za miesiąc, ale mi @ nigdy nie przeszkadzała bo nigdy mnie nic nie bolało, 2 dni zawsze mocno krwawię a potem ze 3-4 lekkie plamienia mam
po 1 porodzie małpa przyszła jak Mike miał 6mc
moja siostra po każdym porodzie zawsze @ dostawała jak jej dzieci miały 2mc , a cycem wszystkie rok czau karmiła, więc chyba nie ma reguły
Blank co do mleka to ja odciągam tyle, że może raz czasem w słabszym dniu 2 razy dziennie muszę podać sztuczne a tak to tylko na moim Nell jest

i mleko jest różnego koloru raz białe raz jak woda , czytałam kiedyś , że najpierw jak dziecko ciągnie cyca to tak jakby piło potem jadło obiadek i na koniec deserek to ta śmietanka co się zbiera
a ty ściągasz mleko i butla karmisz czy tylko tak ściągasz bo masz za dużo??
@gniecha, zdrówka dla chłopaków
super, ze stosunki z mamą się polepszyły
Tynusz ale Julka duża w porównaniu do starszego kolegi
ile ona juz waży??
ja muszę swoją na wadze zważyć , widzę, że przybiera na wadze i rośnie, ale tak z ciekawości chce zobaczyć mniej więcej ile waży
ślina jest Juka
u mnie Mike najpierw zaczął raczkować a potem siedzieć
raczkować zaczął jak miał 6mc a siedzieć z tydzień później (tak bez wywracania się )
chodzić zaczął na 9mc ,a pierwsze kroczki stawiał na 8mc, ciekawe jak będzie z Nell
Ania Zaba kurcze już kleszcze są
a gdzie ona go złapała ??
widzę wczoraj Wojtuś 1mc skończył a Nell 2mc więc razem świętujemy
Blanka wszyscy mi mówili jak Mike jest spokojny, ja mówię tak rączkowy chłopak to i spokojny , ale jak tylko się go położyło to zraz płacz, ale że to było 1 dziecko więc co tam nosiłam
a Nell taka sama , też lubi rączki, ale już muszę nosić najczęściej w pionie by się odpowietrzała itp, wiec czy 1 czy 2 dziecko to moje bicepsy pracują
Pinko u mnie Mike i Nell nie cierpią bujaczków, jak ich tylko tam włożyłam to taka histeria jakby ktoś ich ze skóry obdzierał, już woleli leżeć na podłodze , nie wiem czemu przecież dzieci lubią bujaczki
Ula jaka dumna siostrzyczka jak wózek prowadzi
Ale Staś ślicznie wygląda w tym kombinezonie misiaka

taki słodki jest , dobrze , że maść zadziałała i krostki zniknęły
palma śliczna
Basia to 130 jej starczało tak długo?? ja teraz dla Nel tyle daje i wyczytałam, że to jest minimalna dawka jak na 2mc