Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

18 sty 2009, 11:56

moja jest narazie przegrzeczna..
no to super! i zeby juz tak zostalo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
jak mąż dojdzie do siebie to jednak wynagrodzi ci te nerwy i podziekuje ze przygotowania..
nawetnie chce zeby mi dziekowal. chodzi o sam fakt ze nie moze zrezygnowac z alkoholu nawet teraz,kiedy nie wiadomo kiedy trzeba bedzie sie szykowac do szpitala. i o to jestem najbardziej zla :ico_zly:
żeby uważał co robi bo może być syt że mnie trzeba będzie do szpitala wieźć, ale czy to dociera???
wlasnie wlasnie. oni wszyscy sa chyba faktycznie z innej planety :ico_zly:
ja zaraz mojemu powiem ze dzieki za dzidzi mozesz sobie juz isc :-D :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
oczywiscie zartuje ale ta cala sytuacja az czlowieka za serce sciska :ico_placzek:
z jednej str lekarz kazał ogromną ostrożność i nie stykanie sie z chorymi, z drugiej str od świąt siedzę w domu poza wyjściami do lekarza i mam już dość,
Beatris no to przeciez kazal ci byc ostrozna nie zebys zamieniala sie od razu w pustelnice. mysle ze od czasu do czasu jak gdzies wyskoczysz to sie nic nie stanie. a tak jak on mowi to powinnas zamknac sie w jakiejs piwnicy do czasu rozwiazania i z nikim nie gadac i tylko siedziec. nie przesadzaj tez.masz ochote to jedz na ta kawke. :ico_haha_01: :-D :-) :ico_haha_02:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

18 sty 2009, 12:05

ja czuje sie bardzo dobrze..
no widzisz, mówiłam że po tej cc nie jest źle, naprawde nieraz dzieczyny dłużej po naturalnym siadać nie mogą...
dzieki za dzidzi mozesz sobie juz isc
jak mój kiedyś popił jak z olą w ciąży byłam, to miałam pomysł żeby do mamy jechać rano a jemu powiedzieć przez tel że w nocy do szpitala jechać musiałam i nie mogłam go dobudzić - no ale wiadomo, emocje opadają i człowiek sie powstrzymuje przed takimi akcjami chociaz może by to czegoś nauczyło.
nie przesadzaj tez
no własnie to mężowi tłumacze - uważa że do środy to powinnam siedzieć w domu bo w sklepie czy kawiarni pełno kichających itd. itp - dyskusja trwa :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
jedwabna

18 sty 2009, 12:43

nieraz dzieczyny dłużej po naturalnym siadać nie mogą...
nie strasz Beatris nie strasz... :-)
jak mój kiedyś popił jak z olą w ciąży byłam, to miałam pomysł żeby do mamy jechać rano a jemu powiedzieć przez tel że w nocy do szpitala jechać musiałam i nie mogłam go dobudzić
no wlasnie ciekawe czy by to wogole co dalo. ehhh ci faceci jacys tacy dziwni sa... plakac mi sie chce z bezsilnosci ze albo ja nie umiem mu tego wszystkiego wytlumaczyc albo on nie rozumie i nie zrozumie... :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:
dyskusja trwa
ciekawe kto wygra... :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sty 2009, 13:16

cześć dziewczyny

ja się melduję przed prysznicem :-D
u nas pogoda brzydka, deszcz ze śniegiem i chlapa
moja nocka kiepska, musiałam się znowu nałykać nospy by zasnąć, ale przynajmniej wczorajszy dzień był super :-D

jedwabna, mój tez wczoraj popił, ale bardzo mało, bo bał się , że jak zacznę rodzic to mu nie pozwolą przy mnie być, ja bym się dowiozła do szpitala, bo to bliziutko jest, tylko on się bał , że jego na porodówkę nie wpuszczą pijanego , a pili bo goście z Pl przyjechali i już za parę dni wracają , a wiec nie jestem zła na niego bo jeszcze pytał mnie czy może troszkę wypić, to mu pozwoliłam, bo wiedziałam, że i tak nie urodzę dziś

Beatris60, no ja nie wiem z tym twoim wychodzeniem, bardzo się martwię o ciebie, żebyś nie złapała jakiejś infekcji, bo sama wiesz , że twój organizm przez ta anemię jest bardzo osłabiony, może lepiej będzie jak do ciebie do domu przyjdzie w odwiedziny jakaś koleżanka, zostało ci tylko 2 tygodnie dasz radę

marcia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , że Milenka taka fajna i dobra jest i super , że ci się tak wszystko ładnie goi :-D , oby tak dalej :ico_sorki:

A ja dziewczyny tak często nie zaglądam bo mamy gości i się chcę nimi nacieszyć, bo zostają do piątku :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i w końcu mam z kim gadać :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ok ja zmykam
miłego dnia :-D

Beatris60

18 sty 2009, 16:38

nie strasz Beatris nie strasz...
nie strasze, każdy organizm inny i dochodzi do równowagi inaczej, mam nadzieje że my wszystkie dojdziemy do super formy szybciutko bez względu na to czy cc czy naturalny.
ciekawe kto wygra...
wygrałam ja, ale jak M poszedł sie myć i szykować do wyjścia to ja usnęłam i już nie chciało mi sie nigdzie iść...marudna jestem, wiem - jak baba w ciąży hahaha.
Beatris60, no ja nie wiem z tym twoim wychodzeniem
postaram sie do środy chociaż posiedzieć żeby całkiem to ucho wyleczyć, bo od wczoraj nie biore antybiotyku i troszke mnie pobolewa. poza tym babcia mi powiedziała że odkąd miała błonę pękniętą to gorzej słyszy i sie załamałam, tym bardziej że lekarz mi wczoraj powiedział że słuch powinien wróccić w ciągu 3 tyg ale nie gwarantuje tego...

postanowiliśmy w ramach ostrożności oli do przedszkola nie posyłać - wiadomo tam najwięcej różnych bakterii i wirusów. a został tydzień bo potem mają ferie więc tydzień opuści a zmniejsze ryzyko troszke chociaż.
może lepiej będzie jak do ciebie do domu przyjdzie w odwiedziny jakaś koleżanka
jutro do mnie przyjeżdża moja koleżanka ze studiów, też :ico_ciezarowka: , mówi że zdrowa jak ryba więc super.

my właśnie zjedliśmy obiadek i dziś cały dzień leniuchujemy. ale nawet mi sie to podoba bo po porannej werwie i chęci wyjścia pozostało lenistwo :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
jedwabna

18 sty 2009, 23:57

mam nadzieje że my wszystkie dojdziemy do super formy szybciutko bez względu na to czy cc czy naturalny.
oby tak bylo... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
marudna jestem, wiem - jak baba w ciąży hahaha.
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
słuch powinien wróccić w ciągu 3 tyg ale nie gwarantuje tego... [/quote
ale badzmy dobrej mysli i myslmy optymistycznie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
my wlasnie odprawilismy gosci do domu. byla kolezanka w ciazy z mezem. a teraz juz straaaasznie chce mi sie spac wiec uciekam do lozeczka. papa do jutra.

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sty 2009, 01:13

mam nadzieje że my wszystkie dojdziemy do super formy szybciutko bez względu na to czy cc czy naturalny.
o ja tez mam taką nadzieję :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
postanowiliśmy w ramach ostrożności oli do przedszkola nie posyłać - wiadomo tam najwięcej różnych bakterii i wirusów. a został tydzień bo potem mają ferie więc tydzień opuści a zmniejsze ryzyko troszke chociaż.
słuszna decyzja :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
jutro do mnie przyjeżdża moja koleżanka ze studiów, też :ico_ciezarowka: , mówi że zdrowa jak ryba więc super.
no i super :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
na pewno będzie ci weselej :-D
my właśnie zjedliśmy obiadek i dziś cały dzień leniuchujemy. ale nawet mi sie to podoba bo po porannej werwie i chęci wyjścia pozostało lenistwo :ico_wstydzioch:
leniuchowanie jest fajne :-)
my wlasnie odprawilismy gosci do domu. byla kolezanka w ciazy z mezem. a teraz juz straaaasznie chce mi sie spac wiec uciekam do lozeczka. papa do jutra.
super, zawsze to jakaś rozrywka :-D i jest z kim pogadać :-D

ja cały dzień siedziałam z siostrami, potem koleżanka z mężem i dziećmi do nich wpadli, potem poszłam bo mąż mi obiad zrobił, i znowu na górę do sióstr poszliśmy, graliśmy w pokera no i zajęłam 2 miejsce na 6 osób :-D szwagier mnie ograł :ico_noniewiem:

i dzień zleciał :-D

dobranoc

Beatris60

19 sty 2009, 09:41

ja po :ico_kawa: i zaraz śniadanko ide zjeść, pranko wstawione, obiadek mam, więc luzik. ok 11 ma koleżanka przyjechać, poplotkujemy troszke.
Ola zadowolona że do przedszkola nie idzie, śniadanie właśnie wcina :-)
a za oknem sypie gruby śnieg...a odwilż zapowiadali...ucieszyłam sie bo sie boje ślizgawic, poza tym kurtka mi sie nie dopina i nigdzie wyjść nawet jak śniegu pełno.

Awatar użytkownika
jedwabna

19 sty 2009, 10:37

ja cały dzień siedziałam z siostrami, potem koleżanka z mężem i dziećmi do nich wpadli, potem poszłam bo mąż mi obiad zrobił, i znowu na górę do sióstr poszliśmy, graliśmy w pokera no i zajęłam 2 miejsce na 6 osób szwagier mnie ograł

i dzień zleciał
takie dni sa najlepsze.jak szybko leca i sa ciekawe. ja czasami siedze w domu sama caly dzien to mnie cos trafia...

wczoraj zauwazylam ze strasznie zapuchly mi kostki.normalnie az ich nie widac. butow nie moglam zalozyc :ico_olaboga: tez wam juz kostki puchna?

snilo mi sie ze urodzilam dzidzi i w tym snie strasznie,przeogromnie je kochalam.bylo dla mnie najwazniejsze w zyciu. az sie rozczarowalam jak sie obudzilam i dzidzi nie bylo przy mnie :ico_noniewiem:

zaraz jade do fryzjera.przed porodem jeszcze sie obetne zeby miec spokoj. maz jeszcze w domu.jutro jade na KTG do szpitala i chce jechac ze mna.no ale pewnie jutro juz wyrusza w kolejna trase... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sty 2009, 12:56

cześć dziewczyny

dziś czuje się super :-D
nocka przespana i bez skurczy :-D

zrobiłam wczoraj fotkę brzuszka to zaraz wkleję :-D
ja po :ico_kawa: i zaraz śniadanko ide zjeść, pranko wstawione, obiadek mam, więc luzik. ok 11 ma koleżanka przyjechać, poplotkujemy troszke.
no i super, jakoś dzień ci zleci :-D
a za oknem sypie gruby śnieg...a odwilż zapowiadali...
u nas tez , pada od paru dni, ale jest +2st a wiec wszystko sie topi tylko powoli :-)
poza tym kurtka mi sie nie dopina i nigdzie wyjść nawet jak śniegu pełno.
hmmm skąd ja to znam :ico_noniewiem:
mi tez sie nie dopina :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
takie dni sa najlepsze.jak szybko leca i sa ciekawe. ja czasami siedze w domu sama caly dzien to mnie cos trafia...
fakt są super :-D
a ja już się przyzwyczaiłam sama siedzieć, a teraz to taka szczęśliwa jestem bo mam dużo rozrywki :-D
wczoraj zauwazylam ze strasznie zapuchly mi kostki.normalnie az ich nie widac. butow nie moglam zalozyc :ico_olaboga: tez wam juz kostki puchna?
mi nie
zaraz jade do fryzjera.przed porodem jeszcze sie obetne zeby miec spokoj.
ale fajnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja tez bym poszła do fryzjera
maz jeszcze w domu.jutro jade na KTG do szpitala i chce jechac ze mna.no ale pewnie jutro juz wyrusza w kolejna trase... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
może jeszcze nie pojedzie
a z reszta KTG jest bardzo nudne , musisz leżeć bez ruchu pół godziny i tyle
nudne to

[ Dodano: 2009-01-19, 12:34 ]
a toto ja wczoraj 36tc :-D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”