Hejka dziewczynki
Widzę, że dyskusja na naszym wątku wre. Cieszę się bardzo. Co do imion dla mojej dzidzi to wybraliśmy dla dziewczynki Julia po babci

nio i jak narazie lekarz twierdzi, że to dziewczynka. Jeśli urodził by się chłopczyk to miał być Aleksander.
Tak na marginesie już od wczoraj od Dnia Mamy ( Wszystkiego naj dziewczynki) jestem szczęśliwą mężatką, bardzo się cieszę.
Współczuję Wam dziewczynki siedzenia samemu w domku. Ja mam to szczęście, że mó mąż ma taka pracę, że chodzi do niej rano na 2 godzinki i wieczorkiem, czasami tylko wieczorkiem i co jakiś czas wyjeżdża w piątki i wraca w soboty. Tego nie lubie. Niestety nie ma tego dobrego ... przez jego prace tułamy się po Polsce. Mieszkałam już we Wrocku teraz w Kędzierzynie a od sierpnia jeszcze nie wiadomo bo nie dogadaliśmy się co do kontraktu z klubami i to zależy od nich i od ofert jakie dostaniem. Szczerze to wolałabym mieszkać cały czas w jednym miejscu ale tak się nie da. Także pewnie w wakacje czeka nas kolejna przeprowadzka. Naszczęście sprawiliśmy sobie prezent ślubny i kupiliśmy nowe mieszkanko w rodzinnym mieście, w Olsztynie, jutro jedziemy podpisać wszystkie dokumenty. Także jakiś punkt zaczepienia jest. Hehe i znów się rozpisałam.
Co do ruchów to czuje jest od jakiegoś tygodnia (JESTEM W 18)tak dosyć wyrażnie. Potrafi czasami mnie nieźle kopnąć w okolicach pępka, albo obok pachwin. Ostatnio nawet sie obidzuałam w nocu bo grasowało w brzuszku. Macie racje, są to niezapomniane chwile i dla nich warto żyć. U mnie maluszek sie mocno ożywia jak biorę kąpiel, jak tylko zamaczam brzuszek to odczuwam wiercenie.
Kilogramów przybyło mi 5, ciekawe co będzie dalej. Njbardziej denerwuje mnie ten okres bo mam za mały brzuszek, żeby nosić spodnie i spódnice ciążowe a za duży do niektórych mojch rzeczy. Narazie stosuje sprawdzony sposób z gumką zamiast guzika w spodniach ale to nie zawsze się sprawdza.
3majcie się cieplutko dziewczynki.
[ Dodano: 2007-05-27, 16:53 ]Ups. Sorki za błędy i pozjadane literki. Może za szybko chciałam przelać swoje myśli. Pozdrawiam