a to pozniej na jakas gaze wyjalowiona czy jak??A na zaczerwienione miejsca po szczepieniu dobrze jest przyłozyc okład z sody (płaska łyzeczka na pół szklanki)
My szczepienie po nowym roku dopiero.
moj Junior spal dzis od 24 do 3.30 a potem od 4 do 7 i jestem dzis mega wyspana!!! takze ponad 3 godzinki snu nie mialam juz daaaaawno a dzis 2 razyW sumie spał od 21.30 do 9 z dwiema przerwami na amu.
na zdjeciach wygladasz na 55kg!!! i wygladasz na dosc wysoka. takze waga nie ma sie co przejmowac tak do konca chyba. Tym bardziej ze tylysmy 9 miesiecy to i trzeba czasu troszke zeby to zrzucic wszystko!!!nic nie chudnę mimio karmienia
ale fajnie - w PIATKE!!! ciekawe czy ja bede tak balowac wsrod swojej najblizszej rodziny - kiedys w piatke!! mam nadzieje ze uda nam sie!!! a w tym roku bedziemy balowac w 7 3 pary i moj maz sam dwie pary znajomych, ja z Oliwusiem i maz heheBędziemy balowac az miło w piątkę
bidulek ale to dla ich dobra!! i nas bola szczepionki przeciez a co dopiero takie malenstwa jak nie mozemy im pomoc trzeba tulic do siebie mocno zeby nas czuly i gadac z nimi! Junior tak gada z rana jak jest wyspany po nocy ze czasem sie nie moge opanowac ze smiechu normalnie szok a jak klaszczemy w raczki (jego raczkami) to tak sie usmiecha skurkowany ze az placze z radosci!!!usnął spłakany koło 21 i spał prawie do 2, później zjadł i spał do 5 z minutami obudził się o 8 na śniadanko i teraaz pewnie będzie spał do 11 jak nic..
wiola85, rozwiazane juz problemy z TT??