Hehehehe, cześć Madziu, ja dzisiaj rano zanim się z łóżka zwlokłam to trochę potrwało, ale jak otworzyłam stronę, to nikogo jeszcze nie było, musiałaś mnie więc pisaniem wyprzedzić...Cześc Pinko!!! Ja własnie pomyślałam sobie ze jeszcze z rana nic nie napisałaś
Bo to rzadkością jest ze jestem pierwsza
[ Dodano: 2008-06-05, 08:08 ]
ale dziwne, napisałam po Pinko a dodało mi do poprzedniego posta
[ Dodano: 2008-06-05, 08:09 ]
znowu
Ja na szczęście nie muszę prosić męża o pozwolenie, nigdy z tym nie było problemu, po prostu mówiłam, że ide na dyskotekę z kuzynkami i szłam. Dawno nie byłam, ale jak Ulek podrośnie, to może się wybiorę. Zresztą, ja nigdy nie przesadzałam z dyskotekami, jak szłam raz na pół roku to było dobrzeA i wczoraj tak sobie z mężem gadam (raczej się drażnię) czy bym na dyskotekę nie mogła pójść z siostrą, od początku wiedziałam że nic z tego ale dalej się drażniłam i wkońcu mi pozwolił
Ula miała pleśniawki, takie białe plamki w buzi, na wewnętrznej części policzków i w kącikach ust. Najlepiej to smarować aphtinem albo pioktanina (na wodzie, nie na spirytusie!!!!!). Musisz też wyparzyć wszystkie zabawki i smoczki. U nas po 3 dniach zniknęło wszystko.dziewczyny mam pytanko jak wygladaja plesniawkimajce sie zrobily na ustach i w srodku takie biale plamki i nie wiem co to jest
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość