Hej, hej! Dzisiaj to ja jestem rannym ptaszkiem!!! Normalnie wstaję o 10, ale dzisiaj mąż mie wypędził z łóżka i o to jestem :) I nawet nie chce mi się spać po 7 godzinach spania, dziwne nie? Dzieci śpią, Borysek się przebudził ale dostał herbatkę i kima dalej!
qunick Super ten slideshow!!! Tylko czemu bez muzyki? Vzy to u mnie coś nei chce grać?? Jedynym minusem jesto to , że nie można do pliku zgrać tylko musi być cały czas u nich na stronie. Wkurza mnie to!
Co do karmienia piersią to dobrze, że karmisz! Ja właśnie przestałam jakoś już chyba z 2 tygodnie nie daję małemu i nawet się nie domaga. trochę mi żal, bo już nie chcę mieć dzieci i liczę się z myślą, że ostatni raz w życiu dawałam cycka. Troszkę mi się smutno robi, bo teraz to już menopauza
. Cieszę się tylko, że jakoś tak samoistnie wszystko skończyło.
mysiaac Witaj! Miło Cię poznać! :)
anilewe77 Ja też zaszłam w ciąże jak Cezarek miał 13 miesięcy, naszczęście dawałam mu co drugi dzień pierś i wystarczył jeden weekend u dziadków i zapomniał, a poza tym bardzo lubił mleko modyfikowane i nie było z nim problemu, gorzej z Borysem bo on troszkę się wykrzywia na modyfikowane, ale jak mu dam wieczorem do łóżeczka to rano butla pusta :) Na pewno dasz radę przestać karmić i trzymam kciuki aby wszystko gładko poszło !!!
Dorotka Babcia już w domku? Jak tam sobie radzisz?
jaHip hip hura hura hura głos mi wrócił!!!
co prawda jeszcze trochę chrypka ale już jest lepiej! A jeszcze wieczorem jak kładłam Cezara i czytałam mu bajkę to musiłam szeptem mu czytać!
Kto wygrał YCD???
Młego dnia!!!