no ja też lubie takie ciuchy dla dzieci, te wszystkie miśki dupiśki nie bardzo mi podchodzą, fakt są wyjątki, ale misiek na pół bluzy to nie dla mnie, wolę takie "dorosłe rzeczy"Myszka_, z tym zestawem to fuks, tak taniutko i jakie firmy, zestaw w moim typie, bo luzacki
A co do tych kompletów śpiochy itd, bardzo fajne i wychodza taniej niż oddzielnie, Emi własnie głownie takie podostawała od znajomych jak przychodzili oblukać dzidzię W fajnych pudełeczkach, sama taki kupiłam na wyjście ze szpitala cały w bieli.

a ja się boję, bo nie wiem co mnie czeka... i chyba to mnie najbardziej przeraża, ale mam nadzieję że będzie ok...a ja sie nie bojezaczynam myslec o porodzie i boję się jak cholera. pewnie to zasługa Magdy Sz. bo jej poród był taki ładny, oby moj był podobny.
a mi one sie nie podobają, są takie nijakie. ja wole takie ubrank od razu stylizowane na dorosłe, ten zestaw z bluzą za to super.zastanawiam się nad takimi gotowymi kompletami
a co do wyprawki, to rewelacja to nie jest, nie porywa nadzwyczajnością, ale trzeba miec takie rzeczy, bo to jest dla maluszka tak jak bielizna dla nas, to wole w takich delikatnych kolorkach z małą aplikacją aniżeli z rysunkami na pół śpiocha...
[ Dodano: 2007-12-10, 23:27 ]
co do albumu, to jest cudny! też chcę kupic jakiś ładny, ale narazxie na żaden nie trafiłam, ale ten jest cacany

bardzo podobają mi sie takie rzeczy, w ogóle podoba mi się pomysł ze specjalnym pudełkiem dla dziecka, w którym schowam różne pamiątki z czasów jego życia do pełnoletności a potem na 18 urodziny siąść z dzieckiem i powspominać, mimo iż staramy się jak najwięcej pamiętać to nie jesteśmy w stanie, a takie pamiątki na pewno pomogą zapamiętać najcenniejsze chwile