hej***
i dzis wyszła druga dolna jedyneczka wkoncu
bravo
Inuno, współczuje kobieto, wiem jak to jest noc bez spania,Paula ostatnimi czasy też żle śpi
NowaSejana, nie martw się może Marcelinka poprostu troszkę póżniej zaskoczy,różńie dzieci się rozwijają
u mnie np Paulinka sama jeszcze nie siedzi,a Piotruś w jej wieku już siedział
więc różnie to bywa
wogóle to sprawdziłam i piotruś w jej wieku ważył 10 kg a Paula ma 7 kg,duża różnica,jak zaczoł raczkować to moment wszystko stracił i teraz raczej drobny jest,za to mojej siostry chłopaki jak byli mali to byli szczypiorkami,a teraz nadwage mają ,mója piotruś ma 7 lat i waży 23 kg,a jego kuzyn pól roku młodzszy,trochę wyŻszy waży 36 kg.....????
ja dalej podziobiona,ale mała znowu zaczeła kichać
no i lada chwila przebije się górna jedyneczka
no i sukces bo małej zmieniłam butelke na inną i wypija mleczko wieczorem ze smakiem
[ Dodano: 02-11-2011, 11:05 ]
wogóle to tak się wkurzyłam w poniedziałek
nasi sąsiedzi którzy mieszkają pod nami wyjechali a ich córeczka zrobiła impreze helowenową,masakra,z 20 osób było,a skąd to wiem ano stąd że mój K musiał tam iśc o 24 w nocy bo tak głośno muzykę słuchali że telewizora nie słyszałam cała chata się trzesła,mała co chwilę się budziła,ja tam niemam nic przeciwko imprezowaniu,ale bez przesady,na szczęscie mój tam poszedł,nawet walenia w drzwi nie słyszeli,wiec weszedł sam bo drzwi były nie zamkniete ,i wszyscy nagle w szoku,ale sciszyli muzykę,i było już lepiej,chociaż o 3 na nowo przesadzali,ale jakoś zasnełam na szczęscie,mówie wam masakra