Hej wszystkim! U nas nocki są naprawdę super. Moje dziecko po kąpieli i jedzonku z cycusia przesypia 5godzinek, potem budzi się co 3, albo przesypia 4godzinki, potem znów 4, a potem to już co 3. W dzień też już wcześniej niż co 3godzinki nie je, także naprawdę jestem zadowolona

.
Wy mówicie, że wasze dzieciaki mają po 5kg... a mój w 6tygodniu miał 5,5kg, a jak skończy dwa miesiące to pewnie będzie ponad 6. Już przerzuciliśmy się od tygodnia na pampersy nr 3, bo przesikiwał mi 2.
W ciągu dnia Alanek mało śpi. Raczej nazwałabym to drzemkami do 20minutek, ale nie płacze, nie marudzi tylko się ciągle śmieje, także chyba mu tyle wystarczy. Zresztą nocki całe przesypia, bo nawet jak je, to na śpiąco, więc wysypia się chyba.
Malinka współczuję Ci tych akcji z teściami... szok po prostu co za ludzie

. A moi teście ostatnio przyszli z kwiatami i winem do nas, bo w poniedziałek mieliśmy trzecią rocznicę... i już mnie teściowa namawiała na kolejne dziecko

... ale ja tam się już nie odzywam, bo szkoda strzępić języka. Przez dwa lata i tak nie mogłabym mieć kolejnego dziecka po cesarce, bo musi mi się wszystko dobrze zagoić. A z tym wnuczkiem też tak było... beczeli wręcz, że wnuczka chcą, a jak co do czego to nigdy nie mają czasu