No to troche poczytalam moge wiec poodpisywac,niestety wczoraj nie mialam kiedy,bo wieczorkiem kolzeanka namowila mnie nawypad do sklepu a potem na piwko.
kingas,mysiaacfajnie ze sie odezwalyscie,
kingasPatryk ma schemat jedzenia bardzo bodobny,wazy cos ok.13,wiec chyba to dobry schemat i nie za malo mu.
myszkamy po wakacjach jestesmy splukani,wiec wyjazd do zoo odpada niestety
malgosiaładny masz nowy avatarek i za czasow panienskich tez ladne fotki,ja tez lubie powspominac
lulu nie wiem jak pozostale dziewczyny ale jak ja chodzilam do szkoly to wszyscy sie uczyli rosyjskiego w szkole podstawowej przez ladnych pare lat,ja nawet korespondowalam przez kilka lat z kilkoma ukrainkami i nie tylko
Super fotki Filipka ;)
A co do spotkanka to musiy to koniecznie nadrobic,masz autko to wsiadaj i przyjezdzaj do mnie,nawet na caly dzionek,tylko ze u mnie skwar straszny w blokach wiec chyba bysmy i jakis spacerek zaliczyly
ellepati sala i wesele faktycznie zachwycajace ale ty tez bardzo gustownie wygladalas i w ogole ładnie wyszlas,fajne zdjecia z wypadu u znajomych, pewnie super sie wybawiliscie
myszkai wy tez czasu nie tracicie, fajne fotki z wycieczki,widac,ze tez sie dobrze bawiliscie
mamakasiamilo cie znow czytac, zdrowka dla meza i zagladaj czesciej
eva super mieliscie wycieczke i fotki tez jak z bajki, bardzo ladne
olala
zycze udanego wypadu nad morze i slonko zeby dopisalo, cudne zdjecie Asiuni
malgosiaswietny opis filmu, chetnie go tez obejrze
kataledajka
gustowna fryzurka, ja tak krotkich wlosow to juz dawno nie mialam,Patrus tez uwielbia banki
kajunianiestety bylam na wakacjach wiec przegapilam twoje urodzinki ale skladam najszczersze zyczonka,STO LAT !!!
qunick rozwniez bardzo ladne fotki,fajny ten hamak
magdzinkadla Asi wszystkiego Najlepszego na to 1,5 roczku!!!
U nas po wakacjach
Chyba nam zostanie juz ta 1 drzemka,obiadek sie przesunal na ok 15. Na wakacjach bylo super, nie mielismy pogody tylko 3 dni,z tego tylko niecaly 1 przesiedzielismy w pokoju bo padalo juz do konca dnia. A poza tym super bylo,bylismy nalatrani, a w ostatni dzien pojechalismy takim starym parowozem do Trzesacza. Patrykowi sie bardzo podobala ciuchcia. Patryk bardzo zaprzyjaznil sie z 7 letnia dziewczynka,ktora codziennie z rana pytala o Patryk kiedy wyjdzie na dwor.Kwaterka byla fajna,bo na parterze i zaraz wyjscie na taras nieduzy. Na podworku byl;a duza hustawka ale niedaleko tezz byl fajny plac zabaw dla maluszkow ale pogode mielismy wiec za duzo nie bylismy na tym placu.
Bardzo blisko mielismy zejscie na plaze,tak ze maz nawet 2 razy wracal po cos.
Patrykowi bardzo podobalo sie morze,jak mi sie uda to wkleje filmik jak zareagowal. Tylko mial maly wypadek,spadl nam z pontonu i sie caly zmoczyl,na szczescie nie zniechecil sie do wody.To tyle,pozniej wkleje fotki.
ale mi post wyszedł