hej dziewczyny!!!
za wszystkie skończone miesiączki Majeczki i Szymusia
aneta11, ojo no paznokiec to straszny ból,mojemu małemu konik na podwórku przycisnoł i cały mu zlazł,bolało go jak cholera
Fintifluszka, oby to było nic grożnego i wszystko się wyjaśniło,mam taką nadzieje
Inuno, wow wisi na drążku,to moja jeszcze takich numerów nie robi ,bravo,musi być bardzo silny
ja też miałam wcinane dwa pieprzyki,jeden na nodze druga na piersi,ale miałam może ze dwa szefki,potem tylko te pamiętam te nerwy oczekujać na wynik czy to nic złośliwego
paula znowu ma katar,wczoraj w nocy chyba się odkryła i jak rano ją wziełam to była zmarznęta jak sopel,no i od tego czasu leje jej się z nosa na potęge,masakra
babcia mi dziś piotrusia odbierze to nie musze nigdzie wychodzić,na obiad mam jeszcze gołąbki to mogę sobie w spokoju posiedzieć
we wtorek idę do fryzjera moje odrosty zrobic bo już nie mogę na siebie patrzec
dziewczyny ile waszę dzieci jedzą w ciągu dnia i ile,pytam w szczególności mamy butelkowe????
[ Dodano: 01-12-2011, 11:26 ]
baraqada, za 8 miesiączków,no i super Alunia klaszcze
tabogucka, jak mi ten pieprz usuneli z piersi to szwy nie chiały się goic i w dodatku wciągło je do środka i zaczeło ropiec,musiała mi je wyciągnąc bez znieczulenia,(ale dziura była)i wtedy już nie zaszywała tylko dała takie plasterki jak szwy,super sprawa,i wtedy się zagoiło
mi się tyle dało uchwycic,mała woli teraz siedziec i się wspinac
http://www.youtube.com/watch?v=GpfmWTGjisw