- a wiesz,ze ja wczoraj tez zaliczylam 2 razy wymiotykurde ale mi zimno dzis i caly juz dzis 3 raz
- ufffff Ja juz panikuje.....rybcia ciął mnie skalpelem ale tak dla jaj żeby mnie rozbawić wziął ze stołu taki sprzęt przypominająćy piłę i tak do mnie powiedział
- super,troche mnie pocieszylas,bo ja czytalam,ze z ta laktacja ciezko jest,jak CC jest umowione A ja jestem matka polka kochajaca karmienie naturalne,wiec gdybym nie mogla karmic cycem,to deprecha poporodowa gwarantowanaKarmiłam go 1i 8 miesiecy
można można trzeba tylko bardzo chciec ja tą rozłąkę z Frankiem chciałam mu wynagrodzić dlatego sie poświęciłamsuper,troche mnie pocieszylas,bo ja czytalam,ze z ta laktacja ciezko jest,jak CC jest umowione A ja jestem matka polka kochajaca karmienie naturalne,wiec gdybym nie mogla karmic cycem,to deprecha poporodowa gwarantowana
dowiedz się czy tak można bo to dobry pomysł- hehe,ja mam taki pomysl,zeby zaplacic za pokoj pojedynczy,bo podobno mozna i maz do mnie przyjdzie i bedzie sie malcem zajmowal,nie chce go oddawac poloznymja tą rozłąkę z Frankiem chciałam mu wynagrodzić dlatego sie poświęciłam
- dokladnie,zwlaszcza,ze poczatek jest do zniesieniadobrze się czasami ciut pokurczyć ;)
- ja sie nie ciesze,niech sie wlecze ta ostatnia ciazanie wiem sama czy się cieszę czy nie, że tak czas leci.
- no podobno mozna Musze sie w cenie zorientowac i zaplace za ta 1 dobe,potem niech mnie przeniosadowiedz się czy tak można bo to dobry pomysł
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość