A Twój Filipek jaki duży!! tzn tak dorosło już wygląda

u nas też w nocy są przeboje, dziś się o 4.30 obudził i oczy wielkie... uwielbiam to...
Oj tak kasy na wykończenia idzie strasznie dużooo, a my z tym domem dopiero zaczynamy w wiosne a on w surowym stanie do remontu wszystko, a fundusze bardzo małe, więc nie wiem jak to będzie...własnie tak ale kasy idzie duzo a tak naprawde zadne pomieszczenie do konca nie urządzone ale za duzo zeby miec wszystko na raz
ja też nie wiem co to ale super że dobre wieściKARIOTYP jest prawidłowy![]()

no brawa już szkołaKurcze,a ja znów się stresuje przed wrześniem,bo Karola zaczyna zerówkę już![]()

ja daje rano kanapkę z czym tam mam w lodówce, szynką roboty mojego teścia, albo serkiem białym, dziś jadł śląską, do jedzenia jest super, wszystko praktycznie mu smakuje:)Dziewczyny napiszcie mi proszę co przez cały dzień dajecie dzieciom do jedzonka.
Na obiad dostaje najczęściej jakieś ugotowane jarzynki z kurczaczkiem/gołąbkiem/indykiem, mamy dużo gołębi bo dziadek K hoduje :)
Potem wieczorem jabłuszko albo deserek i w międzyczasie i do spania mleko z kaszką ale coraz mniej chce go jeść. :)
też czasami chrupeczki kukurydziane albo herbatniki czy jogurcik na podwieczorek
[ Dodano: 04-01-2012, 20:41 ]
Aniaa ekspresu też niestety nie mam, ale w przyszłości chętnie