posprzedawaj ładniejsze na allegro lub jakimś innym portalu zawsze będziesz miała pieniążki na nowe ciuszkiA ja wlasnie nie mam komu dac cholercia bo jestem w sumie ostatnia dziewczyna ktora ma dziecko, to znaczy wiekszosc moich kolezanek urodzilo od paru miesiecy do 2 lat temu i kurcze nie znam nikogo w ciazy.. Albo poczekamy czy ktos sie zdecyduje na dzidziusia albo poszukam czegos w stylu pck bo kurcze nawet miejsca nie mam zeby tych ciuszkow tyle trzymac..
A co do espumisanu to gdzie wyczytałyście, że trzeba po iluś dniach wyrzucić? Bo ja nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji a już dawno go używałam z półtora miesiąca temu na bank go otworzyłam.
no dokładnie u mnie to samo było, ja się źle czułam i brzuch mnie bolał a małemu nic się nie działo . Ale gazowanego jeszcze nie piłam więc nie będę mówić jaka była reakcja małego, bo ogólnie nie przepadam za gazowanym. Ale jadłam brokuły, smażone kotlety, spagetti robione na patelni na oleju hmmm już nie pamiętam co jeszcze, w każdym razie wiele rzeczy "zabronionych" i małemu nic nie dolegałoNo wlasnie to jest dziwne ze ja mam takie gazy a maly prawie w ogole.. skoro by to bylo od jedzenia to powinien miec tak jak ja.. ale dobrze wiedziec ze tak pisza bo mam taaaaka ochote na cole, zaraz sobie pojde w koncu kupic