a my dzisiaj autko zakupiliśmy

supera my dzisiaj autko zakupiliśmy znaczy sie zmieniliśmy na więkksze
mikusia no ja tez to wlasnie mam bo Patryk sie tu urodzil, wiec wszystko jak mówisz automatycznie sie odbyloja mam Child benefit,a o Fis sie nieubiegam bo trzeba miec niskie zarobki
ale i tak sie ciesze ze cos dostaje bow Pl nic niedostawalam
acha i jeszcze dostaje co trzy miesiace taki dodatek 250euro do 6 roku zycia to jest dawane od razu jak przyznaja ci Child benefit
super autko,stoi u nas takie na parkingu idealne dla rodzinkia my dzisiaj autko zakupiliśmy![]()
![]()
znaczy sie zmieniliśmy na więkksze
bo mieliśmy trzydrzwiówkę, a z małym dzieckiem to jednak cięzko jak trzeba z torbami i wózkiem, dlatego teraz mamy super duży rodzinny samochód renoult scienic
kochana marudz marudz po to tu jestesmy zeby doradzic,pocieszyc i zrozumiecOk. szkoda czasu na marudzenie wam.
Bylismy dzis na szczepieniu Patryk byl taki dzielny wogole nie plakal
a ja zdecydowalam sie ze bede tutaj zdawalaostatnio tesciowa robila i zdala
to co ja niezdam hihi
auta sa tansze i to nawet sporo Artur kupil tam Honde Acord 2001r w pazdzierniku i teraz jakby ja sprzadawal mielibysmy 2tys e zarobkuciekawi mnie czy ceny w Polnocnej sa podobne a i jaki rocznik autka jest
nigdy w zyciurozumiecie w Polsce takie coś???? ze facet daje kluczyki i idzie sobie do domu ???????????????
dziekuje bardzoMikusia ale masz nonono zdjęcie w podpisie normalnie szok jakie boskie
zrobiłas Wiki to zdjęcie spontanicznie czy sie tak ustawiła?????
marudz marudz tak jak Magda napisala poto tu jestesmy takze wyrzycaj wszystko z siebie i nietrzymaj tego bo to jest gorszeOk. szkoda czasu na marudzenie wam.
tez to slyszalam ale po pierwsze moj angielski niejest taki dobrya ja zdecydowalam sie ze bede tutaj zdawala latwiej i taniej niz w Pl do testow juz nawet zajrzalam i nie jest tak zle
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość