Ika202 pisze: a i o mnie przez te upały astma nie zapomniała dziś idę do internisty po inhalator wole to niż niedotlenienie łożyska
Ika napisz co Ci zapisał, ja też mam astmę oskrzelową ale na kazdym inhalatorze i tabletkach wyczytałam że nie powinno się stosować u kobiet w ciąży, chyba że jest taki poważny stan że życie matki jest ważniejsze . . . na jednym nawet napisali ze spowodował wady płodu, przestraszyłam się i NIC nie biorę a cierpię strasznie
Bardzo chętnie przeczytam co Ty stosujesz. Robiłam ostatnio spirometrię i powiedziała że mam dobrą wydolność płuc, jak czytam że tu moze byc niedotlenienie łożyska, a tu wady płodu to mnie przeraża.
kilolek pisze:Ania, ja skończyłam!!!!!!!!! I jestem z tego powodu przeszczęśliwa. Już wczoraj rano oddałam do ostemplowania. Skończyłabym wcześniej ale drukowałam na giloszach i nie wiedziałam jaki druk mam ustawić w programie i dobrze, że się dopytałam, bo bym miała 30 sztuk zmarnowanych.
Ja też dzisiaj skończyłam ale co to znaczy że Ty drukowałaś na giloszach ? ? ? ja pisałam ręcznie i muszę Ci powiedzieć że przy dziecku nie jest tak łatwo się skupić, a za rok będę miała dwójke
Wziełam Zuzkę, świadectwa i pojechałam do mamy pisać bo w domu to mogłabym tylko nockami.
No to teraz już prawie u nas wakacje. A jak od września? Wracasz? Mi szkoda nadgodzin a kaska potrzebna.