07 lis 2007, 14:33
Ewita nie martw się, jakby u mnie liczyć wg tego co pokazywało usg to dziś byłby 14 dzień po terminie!!! Według ostatniej @ dopiero 5.
Staram się przed tą sobotą jednak się wyrobić, żeby nie trzeba było wywoływać. Byłam już na targu, trochę podźwigałam, potem wypiłam mocną kawę, a teraz idę myć podłogę. Jak nie padnę to następne są w kolejności kafelki w łazience, a że łazienkę mam sporą, a kafelki do samego sufitu to naprawdę jeśli to nie pomoże to już nic nie pomoże.
Aaa, dziś się uśmiałam, bo koleżanka powiedziała mi, że najlepsza na przyśpieszenie porodu jest metoda 3SX czyli: schody, schody, sex. Tyle, ze u mnie to nie działa, więc może źle ją stosuję, może trzeba to połączyć - może sex na schodach by pomógł?!?!?
[ Dodano: 2007-11-07, 13:37 ]
marzenus, u nas po prostu nie ma miejsc! Nie starcza nawet dla tych które są w trakcie porodu, a co dopiero dla takich oczekujących po tygodnie. I taka sytuacja jest w całej warszawie i okolicach. Ale ja osobiście wolę jeździć co drugi dzień niż leżeć bez sensu ponad tydzień.
Agnieś, a może będą wywoływać skoro tak powiedziała? Dziwna kobieta powinna Cię jakoś poinformować, cokolwiek powiedzieć. Ale nie martw się, jutro wszystko się wyjaśni. Daj znać.