Malinka ja jeszcze nie mialam @, ale wczoraj wzielam ost tabletke z opakowania wiec moze sie dzisiaj pojawic.. choc mam nadzieje ze jeszcze da mi odpoczac
Ladybird to dlugo nie masz jeszcze @, fajnie A co do coli to ja tez pilam duzo w ciazy, ale dopiero jakos od 5-6 miesiaca bo wczesniej mnie mdlilo od coli caly czas.. Ale moja kolezanka wymiotowala prawie po wszystkim oprocz coli i praktycznie tylko na niej jechala i dziecko zdrowe i nic sie nie dzieje.. mysle, ze Twoja mama Ci tak mowi, bo moze w ciazy Ci mowila zebys nie pila a jej nie sluchalas? moze kiedys tak sie uwazalo, a wiesz ze nasi rodzice dzieci chowali wiele lat temu i sporo sie przez ten czas zmienilo
Beti, Gosia cudne zdtjatka, cudne chlopaki
Nina i jak z tym mieszkaniem? podpisaliscie juz cos?
[ Dodano: 04-10-2011, 10:40 ]
U mnie tak samo, tylko raz czy dwa jak wydawalo mi sie, ze mam cycki puste i maly byl nerwowy to dalam mu troche zeby sie zapchal i zebym miala czas sie 'naladowac' ;)Ja kilka razy podałam małemu butlę z herbatką ale w sumie to nie widzę sensu tego dalej robić, bo i tak jak mu podałam między karmieniami jakieś 50-60mln to po 3,5godzinie normalnie prosił o jedzenie