U nas spacerki wychodzą różnie. Czasami śpi 3 godziny a czasami na syrenie wracamy po kilkunastu minutach.
Teraz przez chorobę Jolki kisimy się w domu.
Aż mi wstyd jak czytam że Ty ćwiczysz a mój sprzęt stoi

Ja specjalnie tak sie chwalę by potem było mi wstyd przed wami że nie ćwiczę i żebym ćwiczyłaAż mi wstyd jak czytam że Ty ćwiczysz a mój sprzęt stoi
jak ćwiczyłam w samym biustonoszu to tak patrzyłam na tłusty biały brzuch to sobie pomyślałam żebym poszła przynajmniej brzuch byłby ciemniejszyGosia też się zastanawiałam nad solarium.
a przez imageshack nie możesz wkleić? Tam chyba rozmiar zdjęcia się daje.ale przez zmiany na forum sie nie da ;/ musialabym je zmniejszac ,a mi sie nie chce.
kurcze ja juz tyle razy sobie obiecywalam,ze bede cwiczyc,biegac ;/ i jak narazie trudno mi się za to zabrac
Aż mi wstyd jak czytam że Ty ćwiczysz a mój sprzęt stoi
a mozesz przyblizyc na czym one polegaja ?Ja nie znoszę biegać, tak samo nie dla mnie wszystkie ćwiczenia aerobicowe a to co ćwiczę callanetics nie wiem czy słyszałyście to w latach 80-90 było znane są dla mnie idealne.
a mnie przenosi od razu do ostatniego postu.Hejka... powiem Wam dziewczyny ze odkąd zmienili to forum to nie chce mi się na nie wchodzić... samo to ze już automatycznie nie przenosi do miejsca ostatniego postu jest dobijajace
Dziewczyny jak wchodzicie w nieprzeczytane to kolo kazdego tamatu watku jest prostokacik... Jak w niego klikniecie przeniesie Was do pierwszego nieprzeczytanego posta przez Was :)
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość