Hejka!
Dziewczyny, współczuję problemów z kolakmi. Moja Mała też chyba wczoraj miała, bo nagle robiła się czerwona, spinała się i płakała

Ale kupki robi wzorowe

no i w sumie od razu po kąpieli mi zasnęła i ładnie spała w nocy więc sama nie wiem co to było ... nieważne z resztą co, niech tylko się więcej nie powtarza!
[/b]Juli [/b]- zazdroszczę drinkowania,
Madzia, Tobie też. Ja na razie mogę sobie pomarzyć, a wczoraj goście byli i raczyli się piwkiem i winkiem, a ja prawie jęzor wywaliłam, tak mi się też chciało ... Do jedzenia zakazanych dań tak mnie nie ciągnie, ale mój ulubiony zimny gingers to mi się po nocach śni. Oby do Nowego Roku, bo zamiarzam karmić Helenkę przez pół roku (zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce).
Chrzciny u nas pod znakiem zapytania ... miały być 26.08, ale matka chrzestna (która na stałe mieszka we Włoszech) nie dostała w tym terminie urlopu. No i nasze plany wyjazdowe na chwilę obecną wzięły w łeb

Mieliśmy przed chrzcinami obskoczyć z Helenką jednych i drugich dziadków, a teraz trzeba kombinować jak poprzekładać te wyjazdy,wcisnąć pomiędzy nie chrzciny (tak żeby pasowało rodzince, która zjeżdża również z Anglii i Irlandii) oraz wizytę u pedniatry (szczepionka) i ginka (koniec połogu)..... Wczoraj lekko się o to popstrykaliśmy z K., ale już jest ok o ogólnie jest też w porządku, bo my też bardzo się dotarliśmy ze sobą

K. Może czasem K. wyciąga mnie z "dołków" pod tytułem "nie jestem dobrą mamusią"
Kamilka, wy już po wizycie u lekarza? Mam nadzieję, że to nie jest to, o czym czytałaś. W ogóle dopóki nie skonsultujesz się z lekarzem, nie powinnaś czytać takich rzeczy

bo wtedy tylko się nakręcasz i stresujesz. A tak w ogóle to jestem w szoku, że już dostałaś okres. Mój organizm jeszcze nie wszystkich szwów się pozbył. No ale Ty rodziłaś chyba ze 3 tygodnie wcześniej niż ja.
Lucy, foteczki Oliverka super - najbardziej podoba mi się taw foteliku - mały chyba tam ziewa, prawda

No i ta z serii tatuś i dzidzia też fajna - lubię takie, bo fajnie na nich widać jakie z maluszków są kruszynki. BTW - bardzo dobrze, że idziesz do lekarza.