DUSIA555, ja twojego posta tez tak nie zrozumiałam, sama dostałam sporo ciuszków od znajomej po dwójce córek, a to nie moja rodzina :)
Być może jestem przewrażliwiona
Dziękuję za Twoją opinię. Jedna z moich szwagierek posiada wózek BREAKER wielofunkcyjny oczywiście jest z niego zadowolona, koleżanka świeżo upieczona mamusia kupiła MIKRUS-a też sobie chwali, kolejna koleżanka jest bardzo zadowolona z QUINNY BUZZ I QUINNY ZAPP. Z tym, że cena tych ostatnich nie należy do niskich. Myślę, że można kupić tańszy co nieznaczy, że gorszej jakości wózeczek. Komfort maleństwa i wygoda użytkowania są najważniejsze. Jak same widzicie ww. wózeczki i wymienione przez Was sprawdzone i każdy z nich innej firmy.
I bądź tu mądry..... Nasz wózek nie musi być "bardzo" lekki mieszkamy w domu jednorodzinnym więc nie będzie konieczne taszczenie go po schodach, samochód też mamy duży więc większy spokojnie się w nim zmieści, z pewnością podstawą będą pompowane koła jakoże mieszkam w górach myślę że często bedziemy robić sobie wycieczki pozatym mój dom znajduje się bardzo blisko lasu miejsce rewelacyjne do spacerów. Mam nadzieję, że zanim córcia się urodzi zdążymy dokonać właściwego wyboru