obiecuję wkleję jeszcze fotki brzucholka przez rozpakowaniem

a mnie sie jeszcze przypomiało co na ten temat powiedziała moja teściowa, cytuję:Odciagacie ta skorke czy nie??
Eska, taka wlasnie byla Zuzia. Stad teraz pomysl karmieniem butelka bo bylam wykonczona.... A ladnie przybiera na wadze?Dzis mój synek postanowił mnie wykończyć pije średnio co 15 -30 min potem chwila spanko i znowu wrzask na jedzonko. Ja latam non stop z cycorami na wierzchu i mam wrazenie ze odpadną za chwile. Na noc po kąpaniu dostaje do wypicia dwa cyce pije ok 1h potem jeszcze butla 80-90mli wtedy dopiero jest spokojny i spi 5h. W nocy jak sie obudzi daje znowu piersiory i potem spi różnie dzis np 2 h przespał.
Ja slyszalam ze kazdy balsam dobry jak sie go stosuje po masazu szorstka szczotka do masazu. Hehe, tylko kto ma na to czas i ochote?Czym smarujecie brzuszki?? Ja mam balsam ujędrniający ale nie wiem czy będzie skuteczny
Hahaha, biedni ci nasi mezowie, z wielorybami sie musza bzykacale mężowi juz zapowiedziałam że trza się posexic
normalnie myslalam ze padne"ja nic nie ruszałam oni jak dorośli to sami to sobie zrobili"
kurde to może on rzeczywiście nie najedzonydo wypicia dwa cyce pije ok 1h potem jeszcze butla 80-90ml
sexujcie sie dziewczyny bo to pomaga, cos o tym wiemtrza się posexic bo ja juz chce urodzić
ja kupiłam ten rol-rol z Garniera "płaski brzuch" ale oczywiście brak mi regularności w stosowaniu więc nie wiem kiedy zobacze efekty, niby brzusio już mi dość dużo spadł ale dalej jest taki "gąbczasty"Czym smarujecie brzuszki??
no nie wytrzymam, przecież kobieta w ciąży piękna jest no nie?? i prosze mi tu nie wybrzydzac, sexik zawsze jest git i kobieta w ciąży teżja tylko swoj wielki brzuch widzialam i cycory, bleeee
Ja tez taki mialam, ale nawet nie wiem kiedy sie zrobil normalny, i nie przypominam sobie bym cokolwiek z nim robila. Pewnie tradycyjnie lotion Nivea stosowalam... Albo oliwke dla dzieci. Ale pamietam te gabke, bylam w szoku jak dotykalam bzuszka, choc wtedy nazywalam go "zamszakiem"niby brzusio już mi dość dużo spadł ale dalej jest taki "gąbczasty"![]()
hehe, chyba z tyluno nie wytrzymam, przecież kobieta w ciąży piękna jest no nie??
moj juz dzis biedny zostal zmuszony, wiec nie wiem czy bede miala serce zmuszac go po raz drugi ,-)nie dajcie mężom dziś w nocy spać
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość