mam nadzieje że wszystko się uda
no ja tez trzymam kciuki z apomnyslny przebieg sprawy
a te referncje do pracy to o malo o zawal mnie nie przypraweily
jedndna referentka w Australii Druga nagle walnela foche ze niby sie nie kontaktowalam w sprawie referncji...
ah dziewczyny szkoda gadac...ta babk z tego biura co nsprawdzaja te referncje nie odpisywala na moje maile wiec nie wiedzialam zcy dostal namiary na innych referntow....koszmar jakis....
koniec koncow
jedne referencje dostali rano od mojegop bylego pracodawcy drugie przeslala tez dentystka od nich z gabinetu ta co jest w Australii plus poprosilam mojego poprzedniego dentyste i powiedzial ze to zaden problem wiec mam nadzieje z esie z nim skontaktowali dzis i ze juz jutro beda mieli
tyle referencji im powinno wystarczyc z nawiazka ...ale musze jeszcze do tej co focha walnela zadzwonic/wyslac maila....dzis jestem zbyt wsciekla ...wiec zrobie toj utro...
mam nadzieje ze Ciod p[racy jutro dadza znac ze referncje juz maja wiec jej bym tylko powiedziala ze jej dziekuje i ze sie moze w nos pocalowac
a wydawala sie normalana ...
a tu kurde dzieki niej moglam oferete pracy stracic....
mam nadzieje ze to sie jednak wszsytko dobrze skonczy
Szymek dzis byl 2 godzinki u niani ...
obydwoje zadowoleni
[ Dodano: 07-03-2012, 18:37 ]
pupke ma starsznie odparzona bo mial wczoraj rozwolnienie i bylo juz wieczorem naprawde zle az ranki sie porobily ale mamtaka masc od lekarza z kortyzonem i czyms tam jeszcze i ona bardzo pomaga...
a i kupki lepsze dzis ...w zasadzie to tylko jedna