Ankara25, nie załamuj się !! może początki są trudne,bo wszystko jest nieznane ale jak już załapiesz o co chodzi to się uzależnisz
Pisz z nami !!
Gwona, super,że Nadusia zaczyna chodzić już
moja na szczęście też kontakty omija szerokim łukiem
magda1614, śliczne zdjęcia !!!
ale słodko Filipek śpi
super,że po wizycie wszystko dobrze. Oby ten refluks odpuścił
za wagę
Martyś ponad miesiąc temu ważyła 9100g i jeśli domowa waga dobrze pokazuje to waży tyle samo
Za niedługo wybieramy się na szczepienie to się dowiem
Fajny fotelik
my będziemy kupować za jakieś 4 miesiące, chyba,że zacznie jej główka wystawać to wcześniej.
Byliście już na szczepieniu z dzieciaczkami ??
A co do tej przepukliny to jak Martyś była mała to podczas płaczu czy stękania na szyjce centralnie na żyle rosła jej taka kuleczka i to się robiło coraz większe ale jakoś nie zwracałam na to uwagi
i jak zaczęłam maraton po lekarzach z tą nóżką to na którejś wizycie lekarz zauważył tą gule i skierował nas do laryngologa, laryngolog obejrzał i powiedział,że nie wie co to jest ale wygląda na przepuklinę. On nie jest lekarzem od dzieci, więc skierował nas do specjalistycznego szpitala dziecięcego na badania. Troszkę lekarka nasza się zmartwiła tym,że to się powiększa,bo kiedyś było jak groszek,a teraz jak orzech włoski i wygląda okropnie,a poza tym jak się mała złości czy coś ciężkiego podnosi i jej to tak wyjdzie to łapie się rączką albo trze po szyjce
No nic, musimy czekać na wizytę jeszcze miesiąc i mam nadzieję,że coś konkretnego się dowiemy
A teraz pokażę Wam trochę zdjęć dziewczyn
[ Dodano: 25-04-2012, 01:45 ]
o rany już prawie 2....
lecę spać,bo muszę wstać o 6,żeby się wyrobić ze wszystkim i o 8 na rehabilitację iść. Mam nadzieję,że nie będzie bardzo padać
Dobranoc