a nie może ktoś z polski ci przesłać? Jak chcesz to ja tobie wyślę jakieś polskie kosmetykiMoni dokladnie od Johnsona ale jak to zauwazylam to nie mialam mozliwosci jechac do polskiego sklepu po inna a w supermarkecie kolo mnie sa 4 polki kosmetykow dla dzieci, z czego 3,5 to kosmetyki johnsona, wiec nie bylo duzego wyboru
nikt nie mówił że masz usuwać zdjecia. Prosiłam tylko o to abyś zmniejszyła foteczki....Agus wielkosc zdjec byla niby nieodpowiednia a ze nie umie w fotosiku zmienic na mniejsze to musialam wywalic
Masz rację większość dziewczyn ma duże zdjecia w podpisie. Dałam info żebyście zapoznały się z wiadomością na pilnym... tylko nie które dziewczyny dostosowały się do prośby moderatorów. Później w miarę możliwości wysyłałam info na priv, nie które pozostały bez odzewu...
Uwierzcie że to nie są nasze wymysły, został zgłoszony problem przez forumowiczki, które mają słabe łącze internetowe że mają problem z otwieraniem stron... dla tego nasz apel.
Przecież każda widzi swój podpis.... Chyba że mam tutaj oficjalnie podać listę
Taka mała podpowiedź jak szybko zmniejszyć fotkę i sprawdzić jaki ma rozmiar. jeżeli macie wgrany jakiś program do przeglądania zdjęć
Otwieramy zdjęcia na swoim komputerze, później gdy pojawi nam się fotka naciskasz na klawiaturze i wtedy pojawia się tabelka z właściwościami zdjecia. Później naciskacie jednocześnie ctrl r i pojawia się tabelka zmiana rozmiaru obrazka. Tam możecie ręcznie zmienić na właściwy rozmiar, na samym końcu dajecie
ctrl s i zdjecie zapisane w nowym rozmiarze