hello
ja juz po pracy czekam na obiad, przygotowany przez A...
jak pojem to wpadne na dłuzej
[ Dodano: 2008-10-12, 14:32 ]
no wiec
zbora ciezki z ciebie orzech, musisz wyluzowac..ja widze ze ty sie bardzo szybko irytujesz i i za szybko sie poddajesz, a Twoj tez jest raczej zamkniety, moze mu tez jest zle tak jak tobie, a obydwoje nie umicie sobie tego powiedziec, a bez tego nic nie zrobicie z Hanka tez nie wiem co poradzic skoro wszystkie te metody nie działaja, moze ona faktycznie potzrebuje twojej bliskosci i powinna z wami w pokoju spac
glizdunia a ty to chyba przesadzasz z tymi chorbami i tymi czarnymi myslami, a to jest tak ze jak sie ciagle o czyms mysli to w koncu sie to zisci, sama sobie jakas chorobe wywołasz!! rob tak!!
od A jedna babcia tez cały czas mysli i mowi ze jest chora, a faktycznie nie jest tylko sama sie tak nakreca i wpieprza jakies leki, wystarczy ze cos ja skubnie w brzuchu to ta juz umierajaca bo ma zapalenie zoładka itp, a druga babcia ciezko chora, ale wcale o tym nie mowi, nie mysli zyje pełnia zycia, nie zebym bagatelizowała twoje obawy, ale moze po prostu az tak sie nie nakrecaj, dla waszego dobra!!
a jak wizyta kolezanki??
doris i co ten Twoj nadal milczy??jakby sie cos stało powaznego to by juz na pewno cie ktos powiadomił, wiec sie nie zamartwiaj, ale ja bym go chyba udusiła!!