Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

06 wrz 2011, 11:54

Dziewczyny pewnie macie sporo racji, jeśli nie pojadę do szpitala, to na pewno kupię ten test, o którym pisze izuś_85. A do szpitala prawdopodobnie pojadę, bo od 9-tej mam skurcze, są coraz mocniejsze... Wzięłam się za wyprasowanie reszty rzeczy i ubrałam łóżeczko, teraz się trochę ogarnę i jedziemy, Wikę do cioci podrzucamy. No chyba że przejdzie

Tuśka jak zobaczyła ubrane łóżeczko, to od razu chciała byśmy ją włożyli. Teraz leży wpatrzona w karuzelę :-D chyba już z pół godz. :ico_oczko:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 wrz 2011, 11:58

Tuśka jak zobaczyła ubrane łóżeczko, to od razu chciała byśmy ją włożyli. Teraz leży wpatrzona w karuzelę chyba już z pół godz.
jaka slodziutka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Dziewczyny pewnie macie sporo racji, jeśli nie pojadę do szpitala, to na pewno kupię ten test, o którym pisze izuś_85. A do szpitala prawdopodobnie pojadę, bo od 9-tej mam skurcze, są coraz mocniejsze... Wzięłam się za wyprasowanie reszty rzeczy i ubrałam łóżeczko, teraz się trochę ogarnę i jedziemy, Wikę do cioci podrzucamy. No chyba że przejdzie
no to faktycznie cos sie dzieje. Czekamy na relację co i jak

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 wrz 2011, 12:17

trzymamy kciuki zeby jednak nie przeszło :ico_oczko: wyprzedzisz nasze sprinterki terminowe hehe :ico_haha_01:

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

06 wrz 2011, 12:57

inia1985, POWODZENIA!! I oby nie fałszywy alarm:)

[ Dodano: 06-09-2011, 12:58 ]
stawiam :ico_tort: za miejmy nadzieję już ostatni tydzień:)

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 wrz 2011, 13:08

stawiam za miejmy nadzieję już ostatni tydzień:)
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

06 wrz 2011, 13:10

Codziennie mi się dzieci śnią:) Albo że ja już urodziłam albo że bawię malucha kuzynki... Paranoja:D

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 wrz 2011, 13:18

marcz89, heheh tak już chyba na końcóweczce jest. No wrzesień coś nie chce ruszyć z tymi porodami. Jedna z was musi sie przelamac a potem to juz pewnie poleci z gorki. Ciekawe jak październik pójdzie czy tez się bedzie przeciagał czy któras z nas jeszcze na wrzesień się załapie :-)

[ Dodano: 06-09-2011, 13:19 ]
inia1985, zostawisz mnie samą z wizytami :ico_placzek: :ico_placzek: i z kim będę się porownywala z wagą:ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 wrz 2011, 13:37

Dzien doberek :-)

ja teraz z rana nie mam jak wejsc, bo zawoze malego do przedszkola, potem zajmuje sie czyms w domu, zeby nie myslec ii tak schodzi mi czas.
Dzis ogarnelam lazienke, poodkurzalam wszedzie i chce jeszcze poprasowac.

inia kochana, ale Ty odwazna jestes, ja juz bym dawno pojechala do szpitala, jesli mowisz, ze wody sacza Ci sie od soboty, ale zrobisz jak uwazasz.
A swoja droga, pewnie dzis urodzisz, trzymam kciuki

A mi juz tak ciezko, ze wkurza mnie wszystko, wolalabym, zeby byl juz pazdziernik, ale wydaje mi sie, ze urodze wczesniej. Przez ten codzienny stres co przechodze teraz. Kurcze brzuch mi czesto sie stawia, boli mnie czesciej jak na okres, noi strasznie wylatuje mi ta wydzielina kliesta co mnie strasznie wkurza, bo juz nie raz myslalam, ze sie ssiusialam :ico_olaboga:

izabella, mnie tez zgaga meczy , codziennie po kilkanascie razy dziennie i nawet Rennie juz za bardzo nie pomaga :ico_olaboga:

Dzis nie mam obiadu, wazne, ze Erys ma co zjesc, nie chce mi sie dzis gotowac choc przyznam, ze mam ochote na spaghetti :-D

No wrzesniowki co jest, rozpakowywac sie smigiem, w koncu musi ktoras zaczac

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 wrz 2011, 14:01

mnie tez zgaga meczy , codziennie po kilkanascie razy dziennie i nawet Rennie juz za bardzo nie pomaga
u mnie to samo jak ssam tabletke jest ok jak sie skończy zgaga powoli wraca. :ico_szoking:
A mi juz tak ciezko, ze wkurza mnie wszystko
mi się najciężej chyba śpi. brzuch mnie przeciąza często no i znow skurczybyki w nogach mnie łapią.

A nie chwaliłam sie wam że wybilam sobie kciuk w lewej rece. Jak nie wiem.
Wiem tyle ze na śnie i tak mnie ta reka naparza że szok :ico_zly:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 wrz 2011, 14:07

u mnie to samo jak ssam tabletke jest ok jak sie skończy zgaga powoli wraca. :ico_szoking:
ja już zgagi nie mam od kiedy mi brzuch opadł
za to kłuje mnie szyjka macicy i boli spojenie łonowe :/
siedzieć normalnie szans nie ma :/
Wiem tyle ze na śnie i tak mnie ta reka naparza że szok :ico_zly:
zdolna bestia z ciebie :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”