buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 paź 2010, 06:37

boli mnie serce że jego nie obchodzę ani ja ani dziecko tylko kutfa ta stara wiedzma.
Jeju nie ma nic gorszego jak mamusiny synuś :ico_olaboga: strasznie Ci współczuje. Postaw mu ultimatum, że ty i dziecko albo mamusia. Zapytaj czy czasem nie jest już czas na odcięcie pępowiny.
My zaraz z Oliwką wychodzimy do przedszkola i mam dziś zamiar iść do mojej mamy i zdrzemnąć się w tym czasie co mała będzie w przedszkolu, bo taka jakaś niedospana chodze.

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

13 paź 2010, 08:19

Jeju nie ma nic gorszego jak mamusiny synuś
otoz to... Wkurza mnie mysl ze facet gdyby mogl ozenil by sie z własną matką :ico_puknij:

Miluśka,Ogromnie Ci wspolczoje :ico_sorki:

ale silna i mądra jestes. Bedziesz wiedziala co z tym zrobic :ico_sorki:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

13 paź 2010, 08:53

witam :ico_kawa:

i zmykam z mamą do sklepu,później zajrzę :-)

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 paź 2010, 08:55

witam juz bez :ico_kawa: bo wypita :ico_oczko:
Miluśka, to on dzieli na swoje i twoje?? to mu powiedz zeby za "swoje" sie zywil i utrzymywal jak taki madry.. :ico_noniewiem: ja mam nadzieje ze nie bede taka straszna tesciowa... :ico_olaboga:
ja dzis nie mam pomyslu na dzien..jakos nic mi sie nie chce :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 paź 2010, 09:26

dzien dobry
:ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: dla wszystkich bo ja ledwo żyję
jakaś taka jestem zakrecona, wczoraj rozmawiałam ze swoją przyjaciółką - niestety tylko mailowo gdyz mieszka 1200km ode mnie. Pogadałysmy sobie tak super szczerze jak juz dawno nie rozmawialysmy. Potrzebne mi to było. Kocham ją jak siostrę a znamy sie już 36 lat i zawsze bylysmy razem jak bliźniaczki. W pewnym momencie urwał nam się tak bliski kontakt, żylysmy już nie tak jak kiedyś, kazda z nas założyła swoją rodzinę, Asia wyjechała do Niemiec. Teraz wszystko odżyło, na nowo jestesmy sobie tak bliskie jak kiedyś, nawet nie zdawalam sobie sprawy, że tak mi jej brakowało. Dopiero to nasze weekendowe spotkanie spowodowało, że przejrzałysmy na oczy, poczułysmy sie tak jak kiedyś i zdecydowałysmy, że tak juz musi zostać. Czuje się jak zakochana nastolatka, jakbym wygrala w lotto.

Ja tu tak o sobie i swoich radościach a Miluska ma tu takie problemy. Kochana nie daj się, pogadajcie sobie szczerze i postaw konkretne ultimatum, albo Wy albo on i ona. Niech się określi kto jest wazniejszy. Trzymaj się jestesmy z Tobą.

Awatar użytkownika
Miluśka
Jestem mózgiem tego forum!

13 paź 2010, 10:12

Cześć laski.

Tak piszecie ultimatum. Ja bym chciała coś takiego postawić ale kurde nie potrafię bo bądz co bądz to jest jego matka ;/ chociaż zakłamana i dwulicowa to on zawsze będzie patrzył na nią jak na starą kobietę która została sama i on ma ''obowiązek'' jej pomagać.

no mnie wczoraj też zszokował tym ''moje'' ''twoje''. i wypomniałam mu że to jego matka zawsze tak dzieliła i ona mu wykrzyczała że w jego domu rodzinnym nie ma nic jego że wszystko jest jej. i że już wtedy się spakował i przeprowadził do mnie bo mu kazała spier**lać.

no ale teraz ja jestem ta zła a mamusia dobra. :ico_zly:

ja wiem że będzie dobrze bo będzie ale to znów na chwile i znów będzie to samo. dopóki on się nie uwolni od matki tak będzie i powoli będzie doprowadzał do rozpadu naszego związku. :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2010-10-13, 10:23 ]
bozena, miło jest poczytać że chociaż ktoś ma dobry nastrój. i tak trzymać!
problemy problemami ale ja staram się nie załamywać.

lżej mi jak tu sobie popiszę bo Wy mnie rozumiecie i jesteście takie kochane a mi brakuje kogoś komu mogę się wygadać bo wszystkie koleżanki moje to myślą jeszcze o imprezach a o takim życiu nie mają pojęcia a z mamą to sobie pogadam ale mama jak to mama też ja serce boli jak widzi co się dzieje. nie chce się za duzo wtrącać a później spać nie może w nocy.

nie ma co płakać.
dziecko w drodze trzeba myśleć o nim i się cieszyć.
już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę moją kruszynę. odrazu humor się poprawia. :ico_oczko:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 paź 2010, 10:45

bozena, super ja niestety nie mam takiej przyjaciolki, super ze kontakt odrzyl po latach

Miluśka, zgadzam sie trzeba zyc dla dziecka, teraz gdy choroba mnie dopadla i musze walczyc tzn dziecko trzyma mnie przy walce i nie poddawaniu sie.
powiedz mu jak chcesz isc do mamusi to idz ja sobie rade dam

Awatar użytkownika
Miluśka

13 paź 2010, 11:03

powiedz mu jak chcesz isc do mamusi to idz ja sobie rade dam
już mu tak mówiłam. to zawsze odpowiadał: to po co ja Ci jestem potrzebny. :ico_olaboga:

teraz też odkurzałam on się zawinął nawet nie wiem kiedy i gdzie wyszedł. :ico_puknij:

przegina pałe. mój staruszek już zaczyna się poważnie wnerwiać. jak nim kiedyś potrząsnie to tamten zobaczy.

JoannaS
Wodzu
Wodzu

13 paź 2010, 11:15

witam sie z zielona herbatka ze słodzikiem :-D

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 paź 2010, 11:51

bozena, fajnie miec kogos bliskiego...zazdroszcze :ico_sorki:
Miluśka, wspolczuje...znam to z autopsji :ico_noniewiem: choc moj swojej nienawidzi szczerze to mimo wszystko czasem slysze tekst-ale to moja matka,nie moge jej odmowic :ico_zly:
dziecko w drodze trzeba myśleć o nim i się cieszyć.
i to jest wlasciwe podejscie :ico_brawa_01:
to po co ja Ci jestem potrzebny. :ico_olaboga:
jakbym mojego slyszala :ico_szoking: albo-nie kochasz mnie juz?
jak nim kiedyś potrząsnie to tamten zobaczy.
a moze to i dobrze by bylo? bo sobie chyba twoj facet mysli ze mu wszystko wolno :ico_nienie:
JoannaS, ble...slodzik to sama chemia :ico_haha_01:

[ Dodano: 2010-10-13, 12:02 ]
dziewczyny ja ide spac :ico_spanko: moje dziecko zasnelo a drugie na spacerze z babcia,trzeba korzystac :ico_sorki:

Wróć do „Pozostałe”