Hej :)
Blanka26, super,że Ola lepiej się czuję. Mam nadzieję,że uda Wam się zwalczyć nawyk drapania.
O kurcze, jak bym czytała o Martynce. Ona robi identycznie jak Mateuszek
W ogóle mnie nie słucha i robi co chce, też uwielbia uciekać i biję Karolinkę ręką albo czymkolwiek co ma pod ręką i też się cieszy z tego...
Nie wiem jak ją tego oduczyć
Dziękujemy, mam nadzieję,że już zdrówka nam wszystkim dopisze i nie będzie takich atrakcji...
Aneta11, dużo zdrówka dla córci!!
tabogucka, nieźle musiałaś się wystraszyć jak Ci Szymuś ze sklepu uciekł
Słodko wyglądają takie maluchy jak tańczą
A jak tam Szymuś z chodzeniem ? Wszystko już jest dobrze ? Jak tam te guzki co miał ?
Co do nocnika to ja nie sadzam, chyba,że sama chce. Czasem przynosi nakładke na kibelek i woła siusiu to ją posadzę i się wysika, na nocniku posiedzi ale coś się boi wysiusiać.
Martynka też nie chce,żeby ją karmić
Chyba,że dam jej naprawdę interesującą rzecz to się jakiś czas zajmie i troszkę uda mi się ją nakarmić,a tak to sama i pół zje,a drugie pół na ziemi, ubraniu, we włosach i ścianie
W ogóle to bardzo mało mi je... Nie wiem jak ją namówić do jedzenia.
Co jedzą Wasze maluszki ??
aga216, codziennie im zadają lekcje ? W której jest teraz klasie ?
Mmmm drożdżóweczkę bym zjadła
aż mi ślinka pociekła po monitorze
magda1614, a śpi Filipek w dzień czy wytrzymuje od 7 do 20 ?
Kurcze w tej szkole to chyba chcą zrazić te dzieciaczki do nauki. Moim zdaniem to powinni zadawać pracę domowe nie więcej jak 3 razy w tygodniu,a nie,żeby codziennie siedzieć przy książkach
Super,że załapałaś się na refundację !!
Na pewno ciężko ze studiami ale rok szybko zleci i będziesz miała z głowy
Fajnie,że masz babcię do pomocy
Ciekawa jestem jak ogródek wygląda. Czekam w takim razie na zdjęcia
U nas dziś słoneczko piękne świeci ale wieje mroźny wiatr i rano było 5 stopni
za cienko się ubrałam i przemarzłam cała,a Martyś miała lodowate rączki,bo nie chce ubierać rękawiczek
Karolcia dziś ma teatrzyk w szkole, później tańce i o 13:30 po nią idziemy. Musze spróbować Martynkę położyć spać,żeby chodzić troszkę pospała. Ciekawe czy mi się uda
Jejku jakie to nowe forum jest beznadziejne to masakra... Nie czytelne w ogóle, nie wiadomo czy ktoś pisał czy nie i samemu trzeba szukać ostatniego posta... Porażka
Nie wiem w czym przeszkadzał stary wygląd