Wybaczcie dziewczynki że nie odpiszę

Co za ludzie, wrrrrrrrrporysowali nam 2 razy auto, okazalo sie ze ktos otwieral listy polecone mojego J., musimy zaplacic podatek do skarbowki, no i hit wczorajszej nocy to taki ze w nocy odkrecil ktos nam tablice rejstracyjne"
Kiciu ja dziś na noc dałam Benkowi czopek Virbukol.I dzis wstawałam tylko 2 razy.Był spokojny i spał ładnie.Kupisz w aptece bez recepty .U mnie na osiedlu kosztuje to 17 zł.To jest lek homeopatyczny i jak pisze na ulotce nie ma skutków ubocznych.Można go stosować nawet 3 razy na dobe.Zmniejsza ból spowodowany ząbkowaniemi ma melise wiec uspokaja.Ula no to Cie może troche pocieszę bo ja mam dokładnie to samo.Kacper wczoraj zasnoł o 12 w nocy i obudził sie juz o 5 rano i w między czasie jakies 5 pobudek jeszcze mieliśmy takich dłuższych.A ile sie namęczyłam żeby go uspic![]()
:
WOOOW pięknie brzmi i pasuje mi do Ciebie ten kierunek (szczególnie te elementy artystyczneOd dzis jestem studentka I roku pedagogiki wczesnoszkolnej z elementami artystyczymi
Jak nic innego nie wymysle to trzeba będzie smarować ale wolałbym uniknąc smarowania co wieczórNie wiem czy mozna takie niemowlaeta smarowac Fenistilem? Bo wtedy mniej swedzi.
Nam też pomógłUla, ja tez uwazam ze Viburcol jest swietny. Dawlam go tylko 2 razy malej ale widzialam roznice.
Ale super, ja to mam już te dziecięce ciuchy tak przegrzebane że nie ma co kupowaćNo i wstapie do lumpeksu wreeeszcie Dzis byla dostawa dzieciecych ciuszkow
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość