anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

07 wrz 2012, 10:12

cats best eco ale mysle zeby zmienić na tańszy benek bo ponoc tez jest dobry
ja kiedys go uzywalam i spoko ale draznil mnie zbyt intensywmy zapach, az kot tym przesiakal

córka mowi na kotka ze to jej synek :-D :-D :-D i pow ze mi kupi 2 bo ten jest jej, pozniej to przemyslala i dodala ze dla brata i taty tez kupi po kocie :ico_olaboga: :ico_olaboga: powiedzialam to dla męża to pow ze jestesmy chore :-D

najwiekszy plus tego kota, ktory nic nie je oprocz swojej karmy to to ze nie lazi po blatach w kuchni i po stolach bo nasze jedzeniu mu smierdzi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

NICOLA_1985

08 wrz 2012, 14:05

hej
o 15.00 S. jedzie do Wrocka po Zarulke :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 08-09-2012, 23:55 ]
Zarulka jest już z nami od godziny około 21.00
słodziak z niej śliczny, na razie chodzi po mieszkaniu i miałczy - chyba tęskni.. choć bawi się fajnie piłeczkami z wełny , je bezproblemowo chrupki te co jej kupiłam, zaakceptowała kuwetę i polubiła swój transporterowy domek.. drapak ją na razie nie interesuje... ale pewnie przyjdzie i na to czas....
Karolina nie chciała iść nawet dzisiaj spać... :ico_oczko:
fotki zrobię może jutro to wkleję :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

mal
Wodzu
Wodzu

09 wrz 2012, 13:16

NICOLA_1985, fajnie że jest już a wami :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: fajne emocja wyzwala przybycie nowego lokatora w domu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a drapak przyda się na pewno :-D że miauczy to normalne bo na pewno tęskni za znanymi kątami i towarzystwem ale podejrzewam że za dwa, trzy dni będzie już dobrze :ico_oczko:
cieszę się że już jest u was w domciu :ico_brawa_01:

NICOLA_1985

09 wrz 2012, 13:53

już dzisiaj jest lepiej, jeszcze pare razy chodziła i miałczała jak do tej pory ale to już nie to co wczoraj....
upatrzyła sobie chyba S. bo spała u niego w nogach w nocy, jak kłądzie się na naszym łóżku to kładzie się po stronie S. siedziała na jego fotelu dzisiaj i kładłą się koło jego butów... :ico_oczko: pewnie dlatego, że to on ją przywiózł :-)
ma apetyt wiec chyba jest ok, teraz sobie odpoczywa w transporterku , pewnie ma dość moich dzieci bo łażą za nią krok w krok, chcą ją cały czas głaskać nawet kot się położyć nie może bo zaral lecą do niej i kładą się koło niej... nafuczała już na nich nie raz ale się nie dziwię... kot jest zdezorientowany , nie wie co zrobiłą źle , że jej pani ją oddała komuś innemu.. a tu jeszcze dwoje dzieci nie dają jej spokojnie pierdnąć w ciszy i spokoju :ico_oczko:
myślę, że dopiero jak się do nas przyzwyczai to będę mogłą coś powiedzieć na temat jej charakteru.. wiem od hodowczyni, że jest indywidualistką.. ale tego po kotach po prostu trzeba się spodziewać :ico_oczko: widac, że to ona bedzie decydowała na co i kiedy ma ochotę ale myślę, że ja dzieci nie będą jej napastować na każdym kroku to sama będzie ich zaczepiać do zabawy :ico_oczko:

anetka607

10 wrz 2012, 10:33

upatrzyła sobie chyba S. bo spała u niego w nogach w nocy, jak kłądzie się na naszym łóżku to kładzie się po stronie S. siedziała na jego fotelu dzisiaj i kładłą się koło jego butów..
dlatego ze on ja przywiozl, u nas pies tak wybral mnie, co z tego ze R ja karmi, wyprowadza ale i tak woli mnie :ico_oczko:
ale tego po kotach po prostu trzeba się spodziewać :ico_oczko:
dokladnie, moj dopiero teraz zaczal sie obcierac o nogi, ale odkad u nas jest to mialknal tylko pare razy jak go ktos na rekach nosil bo nie lubi, ale do tego tez sie przekonuje i do moich czulosci :ico_oczko: a najlepsze Klara wczoraj przychodzi do mnie i ....gdzie jest moj synek?? :ico_haha_01: :ico_haha_01: smieszna, w sumie moze jej synek jak go tak czesto w wozku po domu wozi :ico_oczko:

[ Dodano: 10-09-2012, 10:41 ]
NICOLA_1985, a i koniecznie pokaz zdj kotki

NICOLA_1985

11 wrz 2012, 11:07

obiecane fotki
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

anetka607

11 wrz 2012, 11:25

NICOLA_1985, super, kolorki cudne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

dzisiaj zamowilam zarlo dla kota przez sklep internetowy, wyszlo taniej niz na allegro i wzielam zaplate za pobraniem bo czort wie moze nie dojdzie :ico_oczko: :ico_oczko:

[ Dodano: 11-09-2012, 11:26 ]
tylko tez kicha bo maz moze odebrac i opierdzieli ile kasy wydalam, a tak za wszystko placilam przez internet to nie wiedzial :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

mal
Wodzu
Wodzu

11 wrz 2012, 21:19

NICOLA_1985, fajny kociak i jaki dumny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a Lutek wpadł znowu do wanny z wodą i wyleciał jeszcze szybciej jak wpadł do niej :ico_haha_02: cóż kota wytarłam i podłogę także :ico_haha_01:
bo maz moze odebrac i opierdzieli ile kasy wydalam,
a nuż nie bedzie go w domu i Ty przesyłkę odbierzesz :ico_oczko:

anetka607

12 wrz 2012, 10:45

a Lutek wpadł znowu do wanny z wodą i wyleciał jeszcze szybciej jak wpadł do niej :ico_haha_02:
moj sie boi lazienki i nie wchodzi :ico_haha_01: :ico_haha_01:
nuż nie bedzie go w domu i Ty przesyłkę odbierzesz :ico_oczko:
sklep napisal ze nie maja karmy, dziady najpierw dali maila z damymi do przelewu, ale to olalam a pozniej ze im przykro ale nie posiadaja na stanie :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

NICOLA_1985

12 wrz 2012, 10:55

hej

mal ze sie na błedach nie uczy ze do wanny się nie wpada :ico_oczko:

moja Zara postepy robi :ico_oczko: w prawdzie nawarczała na mnie ale pazury obcięte :ico_oczko:

anetka to w jakim sklepie kupywałaś????

Wróć do „Nasze hobby”