święte słowaIka202, haha no to trzeba mocz do domu jednak donosić

no w dalszym ciągu mam mdłościA co tam się dzieje ?? źle się czujesz??

święte słowaIka202, haha no to trzeba mocz do domu jednak donosić
no w dalszym ciągu mam mdłościA co tam się dzieje ?? źle się czujesz??
już jest lepiej rozpieszczam maleństwo słodkościami aby się rozruszało
oto jest pytanieNo i pytanie dlaczego nie tak łatwo tą siostrzyczkę "zrobić"
Widze że was choroby dopadły na dobre. Strasznie ci współczuje bo cieci chore to najgorsze co może byćA u mnie nadal kiepsko wprawdzie mama ciut pokonała chorobę i jeszcze bardzo słaba ale mam nadzieje idzie ku lepszemu
Natomiast Karol mnie nastraszył nieźle brał przez tydzień antybiotyk i juz było lepiej a w sobote nagle wyskoczyła tak wysoka gorączka ze dziecko mi przez ręce leciało
osłuchowo w prządku ale migdałki brzydkie nadal wiec dostał drugi antybiotyk
Ola juz zdrowa ale na razie jeszcze siedzi w domku bo boje jej sie puscić za wczesnie po antybiotyku ,zeby mi nowego co nie przyniosła
co się będą mamą dzielićmoi owszem lubią małe dzieci ale jak pytam czy chcą to zgodnie odpowiadają ze nie![]()
![]()
moja Hania też tak robia moja córcia wpadła na pomysł ze skoro ja nie moge jej urodzić siostrzyczki to ona sama urodzi
Wczoraj połozyła lale na brzuchu i udała się do szpitala rodzić wycigając lale z brzucha
Ale ją pochwale ja ,moja artystka już ślicznie próbuje czytać aż sama jestem w szoku ,ale mówi że chce ładnie czytać aby dzidzia była z niej dumna i aby mogła dzidzi bajki czytać![]()
![]()
oby ci szybko przeszłoA mi dzis coś w plecach się naciągneło jak podnosiłam Kacperka w przedszkolu no i teraz oddychać nie moge i myślę czy mi to przejdzie bo jak nie to nie wiem jak ja sobie poradze ze wszystkim![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość