Może i wydaje się drogo ale jeżeli chodzi o włosy to wole powierzyć je specjalistom niż sama eksperymentować obojętnie ile by to miało kosztować. A już na tyle się przekonałam i wiem, że z salonu Expert wyjdę zawsze zadowolona.Strasznie drogi ten smartbond jeśli chodzi o koloryzację w salonie. Samodzielnie farbuje włosy i stosuję naturalne szampony oraz odżywki do włosów z babci Agafii. Na początku sceptycznie do nich podchodziłam bo są tanie ale po dłuższym stosowaniu włosy stały się zdrowsze i bardziej sypkie. Nie są już takie sianowate i też przestałam suszyć je suszarką bo przez to się strasznie puszyły.
Pytanie czy stawiasz na taniość czy na jakość. Ja lubię dostarczać włosom dobrą, fachową koloryzację, poza tym mam takie włosy, że najlepiej poradzi sobie z nimi specjalista jednak. Lubię od czasu do czasu zafundować im też dobry zabieg czy rytuał. Pojęcie "drogi" to rzecz względna i uważam, że skoro robię coś takiego raz na jakiś czas, a włosy są potem cudne, to warto zainwestować w siebie. :)Strasznie drogi ten smartbond jeśli chodzi o koloryzację w salonie. Samodzielnie farbuje włosy i stosuję naturalne szampony oraz odżywki do włosów z babci Agafii. Na początku sceptycznie do nich podchodziłam bo są tanie ale po dłuższym stosowaniu włosy stały się zdrowsze i bardziej sypkie. Nie są już takie sianowate i też przestałam suszyć je suszarką bo przez to się strasznie puszyły.
Wróć do „Moda, makijaż i fryzury”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość