Hej laseczki,
Dzis mialam dosc intensywny dzionek, bo o 9.00 do przedszkola z NEll (byla wniebozwieta, hehe) tylko na godzinke a potem mialam spotkanie z adwokatka (w nocy juz nie moglam of course spac z tego powodu). Poszlo ok. Ustalilysmy front dzialania, i wiecie co sie dowiedzialam_?????? ze ten K***a Kretyn przyjedzie tu na sprawe w sadzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No comments!!!!! nie ma kasy aby do dziecka przyjechac a tu prosze, no chyba ze mu pomoc prawna szwedzka placi.... tak chyba jest bo to jest glupie panstwo i tacy kretyni na tym korzystaja..... No wiec bedzie cooool ...... W sumie to mi to wisi czy bedzie czy nie bo sram, na niego (
), ale no zdzwililam sie.... Zreszta to bedzie dopiero za kilka miesiecy.... Skurwiela zalatwie na cacy, jzu sie szykuje
Oby mi sie plany powiodly!!!!
cdn
[ Dodano: 2008-10-10, 21:43 ]
jestem
sorki za te przeklenstwa wczesniej, ale czasem tego potrzebuje, jest mi lzej po prostu
Kicia10, jasne ze za Toba tesknilyyysmy
Mam nadzieje ze niedlugo znow do nas na czesciej wrocisz!!!!!
NICOLA_22, no jakbym ja miala babcie tu to mala na pewno nie chodzilaby do przedszkola... chodz sa plusy i minusy wszystkiego. JA dzis widzialam maluszki jak lapkami malowaly i stopkami i pomyslalam sobie ze ja bym nie zorganizowala tego Nell , brak czasu, srodkow, nie chce sie potem dziecka myc i sprzatac... Wiec fajnie ze bedzie mogla sie rozwijac w ten sposob w przedszkolu... Choc z drugiej strony tyle zasmarkanych dzieci ze szok a wsrod nich moj zdrowiutki Aniolek
ja obstawilam ze w srode bedzie chora a maz ze we wtorek, ciekawe kto wygra
eSKa, kobieto, wez nie zartuj, wracaj tutaj bo brakuje Ciebie jak nie wiem co
agnieszka01.04, hehehe, no to Jasu bedzie po gebie bil Darusia hahaha
A z tymi wyjsciami, to my czesto wychodzimy ale na swieze powietrze, do knajp zadziej, ale na wakacjach np to codziennie i bylo super. Choc faktycznie dzieci potrafia cisnienie podniesc jak nie wiem co
myslalam ze tylko ja tak mam...
_Coli moja nie probowala jeszcze i pewnie nie predko sprobuje bo potem bedziemy mieli przerabane
bedzie jeczala non stop :-(
Kocurka a z Zuzia jedziecie do szpitala? Ja nie chce cie straszyc ale ja bym nie brala dziecka w Pl do szpitala z powodu wszechobecnego gronkowca ... Ale moze ja przewrazliwiona jestem....