Dzięki Agata ale Tobie jest potrzebne a Magda pożyczy mi na dłuzej jeśli mi się spodoba.ja też Ci mogę przywieźć nosidełko
Nie no jasne, że mi jest potrzebne i nie dam Ci mojego Tylko myślałam, że sobie zobaczysz i jak Ci się spodoba to sobie kupisz swoje hi hiDzięki Agata ale Tobie jest potrzebne a Magda pożyczy mi na dłuzej jeśli mi się spodoba.ja też Ci mogę przywieźć nosidełko
Też o tym myślałam szczerze mówiąc bardzo fajnie będzie Cię poznać. To do zobaczenia!AgaSza a moze ja bym sie przylaczyla do waszego spotkanka z ??
Ale fajnie!!!! Agata poznasz moją Magde i naszych chłopców , mam na myśli wszystkich trzech bo Olek i Dawidek dla mnie to jak rodzina. Magda pozna Agatę i będzie super. Poogladamy Agata te Twoje panienki może na synową któraś się nada Ciekawe jak my sobie poradzimy z ta cała gromadką hahaha. No to teraz dziewczyny kiedy i gdzie?Magda Sz. napisał/a:
AgaSza a moze ja bym sie przylaczyla do waszego spotkanka z ??
Też o tym myślałam szczerze mówiąc bardzo fajnie będzie Cię poznać. To do zobaczenia!
awidzisz ja mam dobrze z ta moja Magdą. Mam tylko nadzieję,ze nie zapomni zabrac nosidełka z IrlandiiNie no jasne, że mi jest potrzebne i nie dam Ci mojego Tylko myślałam, że sobie zobaczysz i jak Ci się spodoba to sobie kupisz swoje hi hi
no juz wcale nie taka mała Brawo Oliwka ślicznie nam rośnieszmała waży 5830 g.
No jasne, że się nada i jedna i druga, ale czyżbyś chciała Antosiowi żonę wybierać? No tak - cała mamusia AsiaPoogladamy Agata te Twoje panienki może na synową któraś się nada
Dam znać jak przyjadę,ale dla mnie to by było najlepiej jakbyście przyjechały do mnie, bo ja z dwiema dziewczynami to nie bardzo mam jak przyjechać, bo samochód to bym mogła od rodziców pożyczyć,ale nie będę miała fotelików. No a poza tym jak Magda weźmie chłopców to im mój tata pokaże gospodarskie zwierzaki-powinno im się podobać, co mówicie? No chyba, że oni nie lubią takich rozrywekNo to teraz dziewczyny kiedy i gdzie?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość