Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

21 lut 2008, 00:34

Jestem tak z wieczorka :ico_haha_02:
Ja juz dziś z domu wyruszyłam o godz.9:30,zajechałam do psiółki,potem poszłysmy na długi spacerek,a potem do mamci,poczekałam aż mąż przywiózł mi Maksa i wyruszylismy dalej na miasto! Kupiłam az 2 pary spodni,bo nic ciekawego nie było :ico_oczko: Przyjechalismy do domu przed 20,szybkie opożądzenie dzieciaszków,kupa na nocnik zaliczona ,kapiel i spanko!!! Myślałam, że z Michałem nie bedzie tak gładko bo usnął na na spacerze o 17 :ico_olaboga: ale spoko poszedł spac o 21,także nie tak źle :ico_brawa_01:

beatris75, -no gratulejszyn co za awans sobie zrobiłaś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Aga26, super że mogłas kupić fajowe ciuszki,dobrze mieć przecieki!!! :ico_haha_01: I znow mamy podobnie twojej Emi wychodza zębole i mojemu Michasiowi też,musimuy to przetrzymać!

karolina24, cieszę sie że z Maciejką już lepiej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Wiesz jak dzieci choruja to apetyt spada,ale bedzie dobrze :ico_oczko: Całuski dla Maciula :ico_haha_02:

Asiula- :ico_brawa_01: za 10 zębola i pierwsze samodielne kroczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Z mamcią będzie też oki daj jej otuchy i pozytywne fluidy :-)

Gozdzik-super,ze udało ci sie załapać tą pracę i żeby ci sie spodobała,wiesz w takiej sytuacji gdzie tylko jeden członek rodziny pracuje jest pewnie wielu i przez to trzeba rozstać się z naszymi maluchami i gnać do pracy za siankiem/przykre ale prawdziwe :ico_placzek: A co do menu-to mój je wszystko co mu się wepchnie do buzi,hi,hi Nad ranem dostaje flaszkę z mlekiem,później śniadanko(parówka,kanapka,kaszka,jajecznica itp.-obiadek ,podwieczorek i kolacja na dobranoc mleko. [/b]

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

21 lut 2008, 09:00

Witajcie z rana

Nocka spokojana, spanko do 7.30 bez żadnej pobudki :ico_oczko:

asiula :ico_brawa_01: za kolejnego ząbka i pierwsze kroczki Dominiczka :-)
gozdzik jak tam w pracy ??

A ja wieczorem idę dzisiaj na aerodance :-D hihi troszkę poszaleję :ico_oczko:

No dobra lecę postawić wodę na kaszkę i przy okazji zrobię dla wszystkich chętnych :ico_kawa:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

21 lut 2008, 11:00

witajcie

u nas nocka zła :ico_placzek: od 1.30 mela sie budziła była znowu rozpalona ,piła za10-ciu co chwile,dałam jej PANADOL ,a ta mi sruuu wszystko wypluła i zas przebieranie bo wszystko klejace i cała buziai mycie ehh... co za cholerstwo niema to jak czopek,ale czopek dałam jej z wieczora ,mało kaszki zjadła zaledwie kilka łyzeczek,teraz sie juz wala do spania,a ja mam zamiar sniadanko wzjesc........no i jeszcze zaspalismy :ico_zly:

już śpi :-D

kurcze ona od poniedziałku z nocy tak juz z tą temperaturą ,wiem ,zechłopaki mi gorączkowali ,ale mało co z tego pamietam :ico_noniewiem:

gośka moze tymi przypomnisz jak u maxa było hmm... dla mnie to troszke dziwne,zeby az tyle dni pod rząd-tylko z drugiej strony sie nie dziwie bo ida 4 ,a to bolesne jest cholipa

aga i myślisz ,ze schudniesz? :ico_smiechbig: zart :-D

[ Dodano: 2008-02-21, 10:32 ]
aga super bedziecie mieli bryczke do ślubu :ico_brawa_01: widziałam widziałam :-P

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

21 lut 2008, 12:11

becia :ico_sorki: . Samochodzik taki inny niż wszystkie :ico_oczko: ja strasznie lubie takie

Biedna Amelka. Mam nadzieję że jej jak najszybciej wyjdą te ząbki. Ucałuj ją i uściskaj mocno ode mnie i Emi.
Emilce dopiero trójki idą ale gdzie nie mam pojęcia bo za cholere nie chce pokazać. Wydaje mi się że z lewej strony bo co chwila tam pcha łapki.

A na ten aerodance to idę w sumie chyba bardziej po to żeby sobie potańczyć :-D Na dicho nie pójdę bo mnie strasznie takie 15-stki denerwują co się uważają jak by ze 20 lat miała. Poza tym chyba się już zestarzałam :ico_oczko:
A tak będę miała 2 w 1 :-D

A Emilka właśnie zjadła 4 paróweczki z bułeczką. Jeszcze się bawi w kojcu ale tak koło 11.30 pójdę ją położyć i tutaj wrócę hihi

[ Dodano: 2008-02-21, 11:12 ]
Becia widzę że zmieniłaś zdjęcie w avatorku :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
nana

21 lut 2008, 12:28

Hejka :ico_haha_01:
Nocka oki,choć przebudził się koło 23,ale zapodałam panadol dałam picia i poszedł spać dalej. I dopiero o 5 obudził ale niechciał zasnąć,dopiero pom 40min.padł-ojjj te zębole!!! No i spaliśmy do....9:15-szał ciał :-D
Ja już mam wszystko porobione,ale czekam na listonosza,który ma ponoć przynieś tą paczkę,która się jakimś cudem odnalała(nonono burdel mają na tej poczcie tutaj) :ico_zly: Jestem ciekawa!!!

BECIA-Wiesz gorączka moze wystepować przy ząbkowaniu...Ja z Maksemm nie miałam problemów,bo nawet niewidziałam kiedy mu się wyrzynały zabki,tyle tylko że robił luxniejsze i wiecej kupki a tak to był luzik :-D Za to z Michasiem juz nie jest tak słodko...ale jak to się mówi każde dziecko jest inne! A moze Ami coś sie rozwija,bo coś załapała od braciszka?Widze ze jako moderator ciociula zmieniła sobie zdjęcie :ico_brawa_01:

AGA-ale masz fajnie sie troszkę wypocisz przy muzie :ico_brawa_01:

A własnie wiecie co dziewczyny :ico_placzek: będę musiała chyba zmienić mleko :ico_olaboga: mały cały czas robi zielone kupki(a może robic do 4 tyg,tylko takie)pozatym wyszły mu lekkie te rybie łuski na nóżkach i tez dostał policzki zaczerwienine(wiecie jak by miał cały czas wypieki) i nonono :ico_placzek: Dzis bedę musiała kupić NAN ale HA,tylko teraz modle się żeby smakiem był taki sam jak zwykły Nan,żeby on załapał go!!!Ach mówie wam-trzy światy :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

21 lut 2008, 12:49

gośka ahhh te mleko ,no musisz spróbowac dac inne

a foto inne bo tamte mi sie znudziło :ico_haha_02: :ico_szoking: oj a tu wyglądam tak powaznie jak jakaś pani dyrektor :ico_smiechbig: ,no ale nic innego nrazie nie mam trza pomyslec nad nowymi ,a jak sa to sie brzydko prezentują na forum bleee,albo takie niewyrazne są

mela jeszcze pi ,aja sie zmywam szykowac ,jak nie bedzie ludzi to podejde do tego lekarza

aga
wiem w tańcu sie tez chudnie,ale z jaka przyjemnością :-D

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

21 lut 2008, 12:54

Emilka właśnie przed chwileczką zasnęła. Usypianie ją do południa to czysta przyjemność :-D Ubiorę ją, włożę do wózka, otworzę balkon, 2-3 minuty pobujam i dziecię śpi :-D

nana, trzymam kciuki żeby przynieśli ci tą paczkę
becia a za ciebie trzymam kciuki żebyś dostała się z Melą do lekarza. Lepiej sprawdzić czy to faktycznie ząbki

[ Dodano: 2008-02-21, 12:29 ]
Zmieniłam zdanie co do tortu dla Emilki na roczek :-D

Zamówię jej taki torcik http://www.cukiernia.sklep.pl/cukiernia ... Elf-w.html
Strasznie mi się podoba i nie jest drogi

Awatar użytkownika
nana

21 lut 2008, 15:19

My juz po spacerku,pogoda super tylko ten wiatr :ico_haha_02:
No i w koncu jeszcze zanim wyszliśmy na spacerek przyszedł listonosz zpaczką :ico_brawa_01: Szkoda,że to nieprzyszło na czas jak miało(na walentynki)ale oki ważne że wogóle dotarło!
Aga26, -torciik przesliczny taki słodziarski :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Bardzo mi się podoba,a żeczywiście cena też nie jest zła :ico_haha_02:
beatris75, -jestem ciekawa co tam z Ami-trzymam kciuki oby było wszystko oki!
Idę szykowac obiadek bo niedługo bedą chłopaki...

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

21 lut 2008, 17:30

bylismy u lekarza -faktycznie jak zobaczył te jej dziąsła to masakra :ico_olaboga: ,woógle sie zdziwił ,ze tyle juz ma ,ponadto inda wszystkie na raz :ico_placzek: cała buzie ma wypełnioną opuchlizną :ico_placzek: ciagle tym jezykiem miesza no bo czuje za pełno i ja drazni-kazał smarowac dziąsła żelem ,srodki przeciwbólowe w płynie i w czopkach,zimny gryzaczek tez ukoi opuchlizne- a ja wszystko to robie ,ale i tak cierpi strasznie

właśnie zasneła :555:

[ Dodano: 2008-02-21, 17:20 ]
łoooo dżizassssssss :ico_olaboga: ale sie obzarłam jak przysłowiowa,,świnia,,na objad była karkóweczka z cebulką mniammm :-D i jak tu schudnąc :583: skoro ci przywożą takie smakowite rzeczy(zasługa tesciowej ) :-D hehh....ponadto jeszcze na deser 2 kawałki ciasta : snikersa i 3bita- teraz sie ledwo ruszam zajebiście heh jetem :ico_puknij: ,ale co tam :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
nana

21 lut 2008, 18:52

BECIA-bardzo się cieszę że wszystko z Ami wpożądku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Po takim obiadku i deserku to nie dziw,że się kulasz :ico_smiechbig:
A Michaś już zaliczył mega kupala,ale zdążyłam na nocnik bo już mi dawał znać,że chce a ja akurat myłam naczynia,hi,hiale usłyszałam :ico_haha_01: A teraz właśnie ma kryzys...

[ Dodano: 2008-02-21, 21:25 ]
CICHO WSZęDZIE,GłUCHO WSZęDZIE.... Gdzie wy wszystkie jesteście???

Dzieciaszki już śpią od 20:15 :ico_brawa_01: Mój mąż pojechał po zakupy,a ja połozyłam się koło Maksia bo mnie prosił i mi sie przysnęło,hi hi Ale już jestem na nogach i za chwile bedę szykować kolacyjkę i trzeba wypakować zakupy!

[ Dodano: 2008-02-21, 21:26 ]
Oooo widze Aguś,ze też wzięłas sobie na barki moderatora,no gratuluję :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”